torsdag, juni 30, 2011

Regn på väg

Vad tråkigt att sämre väder är på ingång. Jag vill gärna har värmen kvar i hela juli om jag fick bestämma. Livet blir lättare när solen skiner, jag vet, jag har sagt det förr, men så är det för mig. Även om jag svettas som en gris så är det värt det.
En annan bra sak med sommaren är jordgubbar, jag älskar jordgubbar, får inte nog av dem. Jag köper en låda eller två varje dag och äter och njuter. Måste ha. Nästan som en craving.


Ja, full rulle i barnens sovrum på igår kväll som vanligt. Fantasin flödar när det är läggdags.
Igår kväll var det T som tog första pris. Hon har bundit fast Rocky (hennes goshund) runt midjan med ett "koppel" så att han inte smiter iväg under natten. Själv tycker jag att Rocky mer ser ut som en strypt hund....


L har radat upp alla hennes "pet shopar" runt väckarklockan, det är väldigt noga med hur de står, allt har sin plats och man får inte flytta på något för då blir det fult säger hon.


I morgon är det sista dagen för barnen på deras 4H dagläger sen börjar ledigheten på riktigt. För mig är det blodprov, läkarbesök och jobb som gäller. Fullt schema, när ska jag hinna börja leka med min nya kamera?

2 kommentarer:

  1. Jag saknar er alla jätte mycket! Super roligt att du har blogg moster. Det är kul att få läsa om erat liv när jag inte träffar er så jätte ofta. Roliga kussar jag har haha, dom är galna och så uuuuunderbara. Ha det bra älskar er, puss ses på söndag!

    SvaraRadera
  2. Vad gullig du är, vi saknar och älskar dig också!!! Kram Jenny

    SvaraRadera