onsdag, juni 01, 2011

Väntan

Vilket härligt väder det var igår!
Nästan tropisk värme bara så där hux flux.
Det var skönt att yoga ändå. Igår hade vi min favorit yoga-lärare. Hon har så underbar röst när hon pratar att man kan inte bli annat än lugn.
Det var inte så många som kom heller. Bara jag och Veronica den här gången. Nästan som en privatlektion - lyxigt! Eftersom "samtalen" efteråt är slut för terminen nu, så köpte jag och Veronica lunch-fika i cafeterian efteråt och satte oss utanför i solskenet och pratade lite och tog det lugnt.
Man måste nästan varva ner lite efter ett 2 timmars pass innan man fortsätter dagen, hjärnan måste få en chans att komma tillbaka.

Sen åkte jag hem för att hämta barn, göra middag och ladda om.
För sedan var det dags för nästa 5 km's lopp. Blodomloppet. Vi i Bröstcancerföreningens Unga Kvinnor grupp hade anmält ett lag. Vi blev 8 st till slut. 3 var jätteduktiga och sprang och 5 av oss gick (vi var också jätteduktiga!). Så denna gång fick jag sällskap och slapp att gå själv. Vi hade ett bra tempo och jag vet inte exakt hur lång tid det tog, men jag gissar på ungefär som på Vårruset, ca 50 minuter.
Efteråt fick vi en god picknick påse att dela på. Jättemysigt! Vilken härlig kväll.


Ni ska veta att jag sov gott för en gångs skull efter all fysisk aktivitet denna dag!
Idag var det dock ingen sovmorgon. 09.40 skulle jag vara på Akademiska för att hämta "drickat" som jag kallar det. Kontrasten som man ska börja dricka 2 timmar innan en DT-röntgen.
Idag hade jag ingen lust att sitta kvar där och dricka. Det brukar bli så himla långtråkigt när jag inte har något sällskap med mig. Så jag tog min lilla flaska och åkte till kontoret och passade på att jobba lite samtidigt.

När jag kom tillbaka behövde jag inte vänta så länge, idag låg de före och jag fick komma in en kvart tidigare. Tack, tack. Nu är det bara att vänta. Jag hoppas på ett "oförändrat" resultat. För mig är det det bästa resultat jag kan få eftersom alla dessa små skitar inte någonsin går att få bort!
Nästa vecka vet jag. Jag har en date med Doktor Greger på onsdag eftermiddag.

2 kommentarer:

  1. Håller tummarna för ett så bra besked som möjligt! Men usch för denna ständiga väntan.... tycker att man nästan alltid går och väntar på något..

    SvaraRadera
  2. Tack Liselott för dina tummar! Visst är det alltid något man väntar på och man vänjer sig aldrig heller...
    Kram
    Jenny

    SvaraRadera