torsdag, februari 09, 2012

Torsdag

Vad veckorna går fort, nu är det torsdag och snart helg igen.
Idag kom Ann-Sofie hem till mig med morgonfika. Jättemysigt och igen så är det en vän som jag kan sitta och prata med i timmar - och det gjorde vi!
Helt plötsligt så var kl. 13.00 och mina ögon höll på att trilla ihop. Så det var dags för mig att sova. Men det var trevligt med sällskap - tack för idag!

Senare på eftermiddagen kom Sofie förbi en sväng med gott fikabröd i handen. Vi pratade igenom min försäkring som hon ska försöka att hjälpa till med, och det uppskattar jag verkligen.
Nu ska det minsann komma från alla håll och kanter på dem! Tack!
Någon sa att jag borde kontakta PLUS också, och jag funderar på om jag ska göra det, det kan ju inte skada.....

Barnen hämtade Malin hem idag. De fick leka hemma hos henne i några timmar sen dök jag upp till middagsdags. Härligt att bli serverad middag när man är van att vara den som lagar maten på vardagar. Hon hade gjort tacos som var jättegott och alla barn (och vuxna!) var nöjda. Tack snälla Malin.

Innan jag åkte till Malin så var jag till biblioteket för att lämna tillbaka en film som vi lånat, bara det att jag lämnade bara tillbaka fodralet.
Filmen sitter kvar i dvd-spelaren.....
Så jag får åka dit i morgon igen.
Än en gång så får jag skylla på mitt svullna huvud ;)

Sen så fattar jag inte vad som pågår med min blogg. Alla grejer som ska vara på sidan har hoppat ner längst ner under alla inlägg, och där vill jag inte ha dom! Jag försöker att ändra mallar och det ena och det andra, när jag förhandsgranskar ser allt ok ut, men sen när jag publicerar och det går live, så är allt fortfarande längst ner. Arrggghh, och jag hittar ingenstans man kan maila för support heller. Nu börjar jag tappa tålamodet.

1 kommentar:

  1. Jättetrevligt & mysigt att sitta & prata. Samtalsämnen finns det gott om:).
    Kramar Ann-Sofie <3

    SvaraRadera