tisdag, februari 07, 2012

Tisdag

Äh, nu ger jag upp.
Någonting är fel med bloggverktyget, men jag orkar inte hålla på. Det får se ut som det gör nu och förhoppningsvis så har det löst sig till i morgon.

Blev ingen yoga idag.
Hade inte ork att åka iväg på ett heldagsprojekt.
Igår kväll när jag var riktigt trött så mailade jag Lotta på yogan och sa att det här går inte - jag hoppar av.
Sen när jag vaknade i morse och var något piggare så insåg jag ju på en gång att jag vill ju inte alls hoppa av! Så då mailade jag igen och sa att jag kommer inte idag, men jag vill försöka nästa vecka.
Snacka om att jag är velig.
Men jag vet ju att jag mår bättre av att gå på yogan.
Det jag hoppas på är att jag ska vänja mig med den här tröttheten, att kroppen ska bli van att vara trött, så jag kan vara någorlunda ok på dagarna.
Kvällarna ska vi inte prata om.


Just nu pågår teckningsförsäljning hemma i hallen, T ritar, L färglägger och tar betalt. 1 kr styck kostar en teckning, om det inte är väldigt fin, då kostar den 2 kr.


Själv så ska jag nu sälja mitt gamla guld.
Såg en annons i tidningen om att sälja guld och kom på att jag har en massa gamla trasiga guldringar och halsband som bara har legat i lådan i många, många, mååååånga år. Och nu är ju tydligen guldpriserna väldigt höga så när jag såg annonsen kom jag på att det kan jag ju göra.
Jag ska posta iväg allt imorgon, sen så får man en värdering på mailen inom 24 timmar. Ska bli väldigt spännande att se vad de kommer fram till!

Apropå priser, när jag höll på att gå igenom lådorna med mina gamla saker, så hittade jag detta gamla ICA reklamblad, från juni 1990! Det är 22 år sedan och vissa av sakerna kostar inte så mycket mer idag. Andra är det lite större skillnad på, då och nu. Lite kul att jämföra.
6 kommentarer:

 1. Eva Pettersson8 februari 2012 10:16

  Låter jobbigt att vara så ofantligt trött... Men jag skrattade mycket när jag läste om barnens teckningsförsäljning. Vad söta de är!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur! Hela köket är en verkstag just nu! Kram

   Radera
 2. Nu ska jag lämna ett litet avtryck här. Har läst din blogg ett tag nu. Veligheten känner jag väl igen. Vilka härliga kreativa barn du har.
  Kram Anki

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Anki för att du läser och lämnade ett avtyck, det är alltid lika kul! Kram Jenny

   Radera
 3. Hej Jenny!
  Vilken superfin blogg du har, och vilka fina foton. Förundras över hur du lyckas hålla en så positiv ton igenom det du skriver.

  Jag var inte heller med på yogan i tisdags, men däremot på samtalet – saknade dig där. Hoppas vi ses nästa tisdag.

  Kram från Isabel

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Isabel för dina fina ord. Kul att du lämnar ett avtryck här, det är alltid lika uppskattat! På tisdag ska jag verkligen försöka att komma på yogan....men ni får ursäkta om jag snarkar på djupavslappningen.....
   Kram
   Jenny

   Radera