söndag, februari 12, 2012

Solig söndag

Började dagen med en promenad i solskenet. Jag orkade i en halvtimme ungefär, sen blev det jobbigt. Men jag är nöjd att jag tog mig ut i alla fall.
 
Sen har både Steve och jag hållit på att fixa och dona mer eller mindre hela dagen här hemma inför nästa helgs festligheter, har faktiskt inte suttit ner några längre stunder. Det är en massa småsaker som behövs fixas, som vi har skjutit på.
Typ sätta upp tavlor, fixa några lister och sånt smått och gott.
Inte för att jag tror att någon bryr sig så mycket egentligen som kommer hit, men det känns bättre att ha de här småsakerna gjorda och de behövdes ju ändå göras förr eller senare.

På eftermiddagen kom Lina förbi med barnen för en fika.
Det var jättekul att ses igen!
Och hon kom med en kasse massa bra och goda saker till mig. Stort tack Lina!
Favoriten i påsen var 3 rör Salt & Vinegar Pringles, som jag bara älskar och tyvärr inte finns att köpa i Sverige, så vitt jag vet.

På kvällningen tyckte jag att L kändes lite varm i ansiktet och lite "klängig", vilket hon absolut inte brukar vara. Så innan hon gick och la sig bestämde jag mig för att ta tempen på henne, och hepp, here we go again, 38,2 grader.
Ska detta aldrig ta slut??

Jag tror att jag känner mig något bättre nu efter att jag reducerat dosen på Xelodan, hade inte lika ont i magen i dag när jag vaknade som jag brukar ha. Och jag tror om det är möjligt att idag har jag kännt mig lite, lite mindre trött än jag brukar. Men jag vet inte om det bara är en tillfällighet eller inte, om några dagar antar jag att jag är lite klokare....

2 kommentarer:

 1. Vad skönt om den minskade dosen får dig att må lite bättre! Men jobbigt att ni ska behöva fixa och dona inför festen. Som du misstänkte, så bryr vi oss inte om sådana petitesser. Huvudsaken att vi får komma och dela din 40-årsdag med dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så jobbigt har det faktiskt inte varit, utan jag tycker det mest är skönt att få det gjort. Jag gillar ju som sagt var ordning och reda runt omkring mig ;).
   Jag ser verkligen fram emot lördagen och det är jättekul att du kan komma Eva!! Stor Kram

   Radera