söndag, februari 19, 2012

40 år och nöjd!

Nu är den stora dagen över.
Igår började dagen med skönsång och frukost på sängen.
- Mamma, nu ÄR du 40 år! säger T

Jo, det är jag ju, men det gör mig absolut ingenting.
Jag är bara glad att jag får vara här ännu en födelsedag.
Och det är värt att firas!

Största delen av dagen höll vi på att fixa till och förbereda här hemma. Jag hann även att lägga mig och sova middag i en timme innan mina systrar och mamma kom för att hjälpa till med att ställa i ordning och förbereda i köket etc.

Ett par timmar senare började gästerna att komma, och sen rasade det in. Jättekul att så många kunde komma trots att det är början på sportlovet här. Vissa av mina vänner har jag inte träffat på väldigt länge och det var kul att ses igen. Men sen var det mest familj och vänner som jag träffar ganska regelbundet. Helst hade jag velat bjuda precis alla jag känner, men nog för att vi bor ganska stort, men inte såååå stort.
Vi var ändå ca 40 vuxna och 10 barn här.

Många hade erbjudit sig att ta med mat till buffébordet vilket jag är väldigt tacksam för. Det innbar ju att vi inte behövde stå och förberada mat också.
Och hur mycket god mat blev det inte? Helt otroligt. Allt var verkligen supergott, det tror jag alla håller med om. Men nu finns det massor kvar....
Det blir lunch och middag säkert en vecka framöver.
En del går att frysa in men inte allt..

Jag fick även massor av fina presenter - STORT TACK till er alla!
Och jag fick massor av blommor - hur fina som helst, hela huset lukar jättegott just nu.


Av L fick jag ett helt eget tillverkat akvarium i morse......
Kvällen gick alldelses för fort.
Jag hade verkligen jättekul, jag vet inte vartifrån jag fick min energi, men det gick bra hela kvällen. Jag hade en liten svacka runt 21.00-tiden då jag kände mig lite trött, men det gick över och sedan var det bara att dansa, prata och dricka ramlösa.

Jag är lyckligt lottad som har så mycket fina och roliga vänner och familj. Alla tillsammans gjorde verkligen att festen blev så lyckad. Stort TACK till er alla!!
Det blev en kväll som jag alltid kommer att minnas med glädje och ett leende på mina läppar.

6 kommentarer:

 1. Härligt Jenny! Så glad att vi fick fira denna dag med dig. Många trevliga vänner har du som jag pratade med & maten var jättegod. Önskar vi hade kunnat stanna lite längre... KRAMAR Ann-Sofie

  SvaraRadera
 2. Roligt att se hur glad du var tillsammans med alla dina underbara vänner. Helt fantastiska personer som var så roligt att få träffa. Dick har pratat om din trevliga fest i två dagar nu..
  Kramar
  Mamma

  SvaraRadera
 3. Jag känner mig lyckligt lottad som har fått lära känna dig, Jenny! Du var verkligen värd denna härliga dag/kväll! Stor kram!

  SvaraRadera
 4. Tack snälla ni för att ni ville komma och fira med mig, jag hade jättekul precis hela kvällen! Kram

  SvaraRadera
 5. GRATTIS!! Låter som du hade en toppendag, härligt att läsa! :) *kram*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Lise, ja det var en riktigt bra och kul dag/kväll. Synd bara att tiden går så snabbt! Kram

   Radera