måndag, september 05, 2011

Furuvik

I lördags var vi som sagt var på Furuvik hela familjen.
Unionen anordnade en "familjedag" som jag köpte biljetter till för ganska länge sedan. Jag var inte den enda som hade köpt biljetter.
Det var absolut proppfullt där inne.
Alla "åkgrejer" ingick i biljettpriset vilket var bra, barnen åkte en del, men köerna var ganska långa så vi hann inte med allt.
Vi tittade på aporna och ormar.
Det barnen hade sett fram emot var att Petter och September skulle uppträda. Eller rättare sagt sett fram emot att se September live. T dansade med, L tittade men hon lessnade ganska snart och ville hellre åka "slänggungan" för hundrade (kändes det som i alla fall) gången.Igår fortsatte vi njuta av det härliga sommarvädret i trädgården och med besök av Lina och hennes två små sötnosar. Vi hade mycket att prata om och ta igen, det var ju ett tag sen sist. Det blir allt för sällan när man bor i olika länder och efter att man får barn så är det ju inte lika lätt att åka och hälsa på varann som det var förr. Men vi gör det bästa av det när vi ses istället!!

Vi avslutade helgen med ett restaurangbesök inne i Uppsala. Vädret var ju fortfarande hur skönt som helst och vi fick ett bord ute, vid Fyrisån. Det påminde mig om Lördagen 4 september 2004, när vi gifte oss. Då var vädret också kanon, verkligen sommarvärme hela dagen, kvällen och natten.
Vi hade vädergudarna med oss.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar