torsdag, november 08, 2012

Vardag igen

Det är såååå skönt att vara hemma igen.
I två nätter nu har jag sovit som en stock, sluppit en massa spring och prat på rummet från 06.00 på morgonen och trafikljud utanför fönstret.
Här hemma är det verkligen knäpptyst, lugnt och skönt.

Igår njöt jag bara av att vara hemma, gjorde inte så mycket på dagen.
Jag tror jag sov så hårt och länge på natten att jag var trött hela dagen av trötthet! På eftermiddagen åkte jag och hämtade barnen i skolan och så åkte vi vidare till T's dans. Släppte av henne och så åkte jag och L vidare för att handla och fika lite under tiden. Mysigt att få liten egentid med L.
När jag kom hem från sjukhuset i tisdags fick jag värdens bamsekram och hon hade tårar i ögonen när hon berättade hur mycket hon saknat mig..... så jag tror hon uppskattade vår lilla egentid igår.

När vi kom hem var det bara att fortsätta med vardagen och laga middag, tjata om läxor och allt sånt "vanligt" - underbart. Är inte vardagen fantastisk?
Men lite tröttsamt dock....när Steve kom hem fick han "ta över" direkt och jag satte mig på soffan och där blev jag kvar resten av kvällen.
Jag laddade för att äntligen få se Grey's Anatomy igen, som jag missade förra veckan, tror ni jag blev besviken när det aldrig började?? Nån Twilight film istället tydligen - inte schysst!

Idag har jag varit till frisören igen.
Håret hade börjat att bli "långt" runt öronen så Eva fixade till det, putsade även lite i nacken, så nu ser det ut som en frisyr igen.
Eftersom jag vet att nu när jag bytt cellgifter kommer jag att få glesare hår igen så bad jag henne att inte klippa så mycket.
Allt hår som finns nu kommer att behövas!
Efteråt gick vi till Fågelsången och fikade och skvallra lite innan det var dags för henne att gå tillbaka och klippa nästa kund! För mig var det dags att åka hem och vila lite innan jag åkte till skolan för att ha utvecklingssamtal med T och hennes fröken.

Nu på kvällen mår jag inte helt ok, fryser, illamående, ont i magen, ont i huvudet och värk i lederna. Tog tempen, men den visade "bara" 37,7.
Så visst är det feber men inte massor.
Jag tror själv mest på att det är biverkningar av cellgifterna, ska lägga mig tidigt ikväll och hoppas på att allt känns bättre när jag vaknar i morgon!

3 kommentarer:

 1. Härligt med hemmavardag igen! Hoppas att febern snart ger med sig så att du kan njuta av friheten och att vara den som bestämmer över fjärrkontrollen ; )
  Själv har jag nästan stressat ihjäl mig den här veckan för att kunna åka till Masesgården nästa vecka.... Sjukt att tokstressa inför hälsoresa. Stor kram från Maria T

  SvaraRadera
 2. Vardagen är fantastisk!
  kram
  Cecilia

  SvaraRadera
 3. Eva Pettersson9 november 2012 10:12

  Härligt att kunna njuta av vardagen igen, Jenny! Och att ha makten över fjärrkontrollen... :-) Stor kram!

  SvaraRadera