torsdag, mars 29, 2012

Liten uppdatering

Tack snälla för alla era kommentarer.
Jag kommer inte åt internet hela tiden,  därför blir det bara en liten uppdatering då och då.

Vi har det väldigt bra här i solen och njuter av lugnet.
Det är väldigt lite folk här.

T är frisk igen, och ingen av oss andra har blivit sjuka än. Håller tummarna för att det inte blir mer sjukdom än så här. Jag tror att hon kan ha reagerat på värmen. Vi har ca 33 grader i luften om dagarna och det blåser inte speciellt mycket. Temperaturen i vattnet är helt underbar, vet inte exakt vad den är, men idag måste den ha varit närmare 30 grader och det passar mig utmärkt eftersom jag är lite av en badkruka i vanliga fall.

Annars har vi bara tagit det lugnt hittills. Ätit gott och billigt. Idag tex gick lunchen för oss alla fyra inkl. Steves öl på ca 80 kr.
Man blir inte rånad precis.....
Det finns många mysiga restauranger att välja på ut efter hela stranden.
På kvällarna tycker jag att det är lite jobbigt att vi måste ut och äta på restaurang. Jag är då trött som vanligt och lätt illamående, så jag tycker det är svårt att koppla av och kan inte njuta av maten. Det är synd, för annars så är kvällarna väldigt mysiga.  

Just nu är Steve och tjejerna här utanför på stranden och tittar på krabbor och annat kryp.... L's nya hobby är även att räkna Geckos och det tar tid, för så fort det har blivit mörkt så finns de överallt!

3 kommentarer:

  1. Vad skönt att höra att ni mår bra igen! Räkna geckos låter som en lagom sysselsättning i värmen. Ha det underbart! Kram/ Maria T

    SvaraRadera
  2. Hej Jenny! har tänkt på dig/er därborta i värmen, otur med magsjuka men som du säger, kan vara reaktion på värmen, min dotter råkade ut för det när vi var utomlands när hon var liten, hon ville ju baaada heeela tiden..och vi tänkte inte på att tvinga upp henne och dricka och äta nåt salt, men vi lärde oss snabbt. Hoppas ni får fortsatt härligt och att du får må bättre på kvällarna, förstår att illamåendet känns fördärvligt i sammanhanget :( Kraaam från ett bistert Uppsala med + 4 gr, regn, hagel och sol omvartannat...vart tog våren vägen??? :D

    SvaraRadera
  3. Vad härligt det låter, njut! :) *kram*

    SvaraRadera