onsdag, april 04, 2012

Mest sol och bad

Tänk vad tiden går snabbt.
Nu  har vi två dagar kvar här på Koh Lanta.
Klong Dao beach närmare bestämt.
Vi har mest badat, havet är helt underbart. Men vi har även varit i djungeln, åkt speedbåt till mysiga öar, varit in till en större by och shoppat och lite annat smått och gott.
Det är så varmt på dagarna att det inte ens går att vara i solen större delen av dagen. Tillbringar mesta tiden i skuggan eller i vattnet.

Vi har även haft en del riktiga åskväder, oftast en stund på eftermiddagen eller mitt i natten. Det gör ingenting, bara skönt att luften blir mindre tryckt.

Jag mår ok, har inte så mycket aptit, vilket är synd för Thaimaten är så god. Jag tror värmen gör att man inte är så hungrig heller. Sover en hel del, men jag är inte den enda här som behöver en siesta!

Vi avslutar resan med ett par dagar i Bangkok för lite sightseeing och shopping. Sen hoppas jag att det är vår när vi kommer hem!

4 kommentarer:

 1. Ahhhhh vad harligt det later! Tank att jag onskar ocksa att jag var dar. Har I Redhill ar det ratt trist. Langtar efter att fa traffa er snart. Kramar I massor!!! Lina xx

  SvaraRadera
 2. Låter härligt, härligt, härligt!! *kramar*

  SvaraRadera
 3. Eva Pettersson5 april 2012 07:32

  Vad härligt att höra att ni njuter! Och ja, våren är här med tussilago och blåsippor! Stor kram!

  SvaraRadera
 4. Underbart låter det med er resa!!! Hos mig väntas regn imorgon och ev. snö natten till påskafton! Men solsken i blick iaf! Kram Helena/ Västervik

  SvaraRadera