fredag, april 27, 2012

Fredag

Vad jag tjatar om den här solen, men vad mysigt det är när den skiner och man vet att det ska bli så ett tag framöver. Nu är det dags att ta tag i uterummet och framförallt trädgården! Baksidan av vår trädgård är inte en vacker syn och i år är det dags att ta tag i det.
Och som tur är så är Steves kompis från England här nu över helgen, och han vill gärna hjälpa till, kan inte bli bättre. Sol + trädgårdshjälp.
Själv håller jag mig till att piffa till uterummet, fixa lite blommor och sånt. Även fast jag tycker det är ganska kul att jobba i trädgården så klarar tyvärr inte min rygg av tungt trädgårdsarbete. Klippa lite buskar och sånt går bra, det är min nivå.

Lunchen med Malin i onsdags gick bra, hon bor mitt i ingenstans ute på landet, men jag lyckades att hitta dit till slut och de har de jättefint! Tack för en god och trevlig lunch!

Efter lunchen åkte jag för att hämta min mobil som varit inlämnad, och jag vet inte hur de lyckas, men jag kom därifrån med en ny iphone......

Jag har funderat lite på att pröva iphone den här gången, men det var bara funderingar. Jag trodde inte de kunde fixa till mitt kontrakt, eftersom jag har ca 8 mån kvar på min bindningstid, och jag vill inte betala för en ny mobil.
På nåt vis så gick det utan att jag betalar mycket mer än tidigare och jag har nu en iphone, får se om den lever upp till samma standard som min Sony Ericson Xperia, som jag egentligen har varit väldigt nöjd med. Så nu håller jag på att lära mig hur den funkar och den STORA nackdelen - jag måste föra över alla mina kontakter manuellt..... det är tur att man är sjukskriven och inte har något annat bättre för sig!

Frukostdaten i går blev inställd pga tokförkylning, inte min, men jag vill inte riskera att få en själv, så vi bokade om istället till nästa vecka.

Nu ska jag bege mig ut i solen, har lite smågrejer som jag måste köpa/hämta, plus att jag tänkte åka förbi jobbet och säga hej, har inte varit där på ett tag nu. Ha en skön helg allihopa!

4 kommentarer:

 1. Låter som att du har en mysig helg framför dig. Visst har man lust att komma ut i trädgården och greja nu när det äntligen verkar bli vår. Hoppas på mycket sol! Stor vårkram från Maria T

  SvaraRadera
 2. Eva Pettersson28 april 2012 09:22

  Låter härligt med vårsol! Och jag tror nog att du ska bli nöjd med Ifånen också. Jag fullkomligt älskar min! Det enda är nog att kameran möjligtvis är lite sämre än på Xperian. Sony är ju kända för bra kameror... Kram!

  SvaraRadera
 3. så skönt att du låter så pigg o glad!
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 4. Håller med dig helt! Solen och värmen är efterlängtad och betyder så mycket. Jag blev övertalad att köpa mig en Iphone och tur var det. Troddde inte jag "behövde" en, men är nu supernöjd. Hoppas du också blir det! Kram!

  SvaraRadera