onsdag, april 11, 2012

Hej kylan!

Brrr, från 33 grader till 3 grader. Kroppen skakar av kyla.
Jag tar tillbaka precis allt jag har sagt om att det har varit nästan för varmt i Thailand. Ge mig värme igen säger jag bara nu.

Vi kom hem igår förmiddag efter en lång natt på planet. Dagen spenderade vi bara med att packa upp, tvätta och hålla oss vakna.

Idag var det tillbaka till vardagen. Barnen till skolan och jag till Ackis för att hämta en ny kur av Xelodan som jag måste starta ikväll.
Usch, vill verkligen inte. Blir ju så trött och illamående av dessa små djävulska piller. Nu har jag ju fått må ok i två veckor och det har varit skönt. Så bara vetskapen om dessa två jobbiga veckor jag har framför mig gör mig trött och illamående.

Jag fick också veta att min röntgen av huvud och thorax inte blir förrän i mitten/slutet av maj. Alltså en månad senare än jag var inställd på. Det är för att jag ska hinna få ett par kurer Xeloda till innan. På det viset kan man utvärdera både hur det ser ut i huvudet efter strålningen och hur/om  Xeloda funkar. Trist att behöva vänta en månad extra, men vad är en månad i det stora hela?

Här kommer en del foton från Koh Lanta.....4 kommentarer:

 1. Vilka underbara bilder du delar med dig av. Så härligt det ser ut! Håll ut snart kommer värmen även hit :) Kram och må så gott!

  SvaraRadera
 2. Välkomna hem!
  När man sett era bilder så förstår man att du redan längtar tillbaka. Var det Steve som låg på alla fyra i djungeln?? :-)
  Håll ut dina två tuffa veckor o tveka inte att höra av dig om du vill ha sällskap eller hjälp med nåt. Snart kommer våren!
  Hörde förresten nåt om tsunamivarning i Phuket idag. Skönt att ni är hemma igen.
  Kram Sofie S
  Kram Sofie S

  SvaraRadera
 3. Härliga bilder. Koh Lanta är ett riktigt bra ställe, ska dit igen i December. Längtar!

  SvaraRadera
 4. Hoppas du kan känna att du har laddat battrerierna lite nu - kämpa på!!
  Kram bc syster Sofia

  SvaraRadera