lördag, april 14, 2012

Stavfel

Men hallå, snö? Nej tack!

Tack än en gång för alla era fina kommentarer som ni har lämnat de senaste veckorna, jag uppskattar dem verkligen. Det är alltid lika kul att läsa dem och se vilka ni är som läser. Just nu är jag för trött (!) för att orka svara på alla individuellt. Så därför tackar jag er på det här viset istället!

Här är några bilder på menyn på "vår" restaurang i Thailand, stavfelen är så gulliga så att jag var tvungen att ta kort på några av dem....


Den sista här tycker jag är roligast, det syns inte så bra, men det står SHARK.
Första dagen var jag lite confused och fick verkligen tänka efter vad de menade, men det var ju SHAKE så klart ;) Det fick mig att småle.
Annars hade väl en Mixed fruit shark varit gott, eller?!?

Just nu får jag inte mycket gjort. Känner mig helt apatisk och har inte ork att ta mig för någonting, vilket är skittråkigt rent ut sagt. Hur lösa detta dilemma?
Det är lite av ett moment 22. För trött för att orka göra något, men blir uttråkad när jag inte gör något. Är samtidigt lättirriterad och känner mig inte som en bra mamma eftersom jag inte har så mycket ork och tålamod..... tur att de i alla fall har en pappa med mycket tid och energi för dem.

Ikväll sover T över hos en kompis och L har en kompis sover här, så alla barn är i alla fall nöjda och glada. I morgon är det dags för kusin Wilmas konfirmation = Gudstjänst. Hoppas att jag orkar hålla mig vaken.....

2 kommentarer:

  1. Tamzin är ett så spännande namn! Hur 17 kom ni på det?

    SvaraRadera
  2. Min man är från England och vi bodde där i många år, och Tamzin är även född där.
    I England så är Tamzin inte ett helt ovanligt namn. Inte jättevanligt heller, men det finns. Vi fastnade för det för att det är lite annorlunda och funkar både i England och Sverige.

    SvaraRadera