fredag, april 13, 2012

Påskliljor

Dessa fina påskliljor mötte oss när vi kom hem från Thailand. Det är två av våra kära grannar som ville ge oss en lite försenad  födelsedags- och påskhälsning. Jättegulligt. Tack!



Just nu känner jag mig lite stressad.
När jag öppnat all post, kollat all mail så inser jag att det är mycket nu! Mycket med att fixa L's födelsedag som är om bara 1 vecka.
Köpa presenter, ordna kalas osv.
Sen är det avslutningar, vårfester, deklarera, radonmätningar, tandläkarbesök, utvecklingssamtal osv osv. Det vanliga alltså den här tiden på året, det är alltid likadant, och varje år blir jag stressad. Nu hjälper det ju inte att vi har varit borta i över 2 veckor. Jag ligger efter!

Jag hade också blivit väldigt stressad om vi hade varit kvar i Thailand när Tsunamivarningen kom häromdagen. Paniken jag skulle känna om vi hade blivit evakuerade till bergen, hur skulle barnen reagerat? Men, nu var vi inte kvar och behövde inte gå igenom detta, tack och lov!

Eftersom vårt flyg hem från Bangkok gick kl. 01.00 på natten hade vi en kväll att fördriva innan vi åkte ut till flygplatsen. Då tog vi rulltrapporna allra högst upp i ett shoppingcenter och där fanns det bowlingbanor. Så Steve och barnen spelade ett par rundor, jag tittade på eftersom min rygg inte riktigt klarar av bowling. Men jag vaktade drinkarna och gjorde ett bra jobb av det!


2 kommentarer:

 1. I bland passar rollen "jag passar väskorna" utmärkt :-)
  Jag har en kompis som blev evakuerad upp i bergen med dotter och ett sex årigt barnbarn - KOLSVART!!! - spännande - Skrämmande!!- men CKE en "trevlig" uppleveles!!
  En hel del gråt, hysteri och kaos uppstod på plats har jag fått meddelat via SMS och mail...
  De kommer hem på måndag!
  Skönt att Ni fick en bra och fin semester :-)
  Allt njutbat ni kan få är vad ni är unnade och behöver!
  /Elisabeth

  SvaraRadera
 2. Välkommen hem! Låter som ni har haft en jättehärlig semester. :) Massa kramar

  SvaraRadera