måndag, mars 19, 2012

Måndag

Vilket väder! Jag höll på att få en chock när jag vaknade, i min värld så är vintern över och nu går vi mot vår. Då ska det inte snöa och blåsa på det här viset! Tur var i alla fall att jag inte behövde gå ut idag, så jag stannade inne.

Idag är jag trött och väldigt illamående. Jag började med Xelodan igår och jag känner av det på en gång. Vill inte, vill inte, vill inte vara så här trött. Det är inget liv att vara så här utslagen av mediciner. I morse lekte jag med tanken om att be om andra cellgifter, men vad är det som säger att jag kommer att vara piggare eller må bättre av det. Då är det säkert andra jobbiga biverkningar istället.
Det positiva är i alla fall att jag hade min ”piggvecka” nu när vi var i Tallinn. Jag kom hem igår eftermiddag. Det har varit kul och mysigt att umgås med alla tjejer. Berättar mer i ett annat inlägg, just nu är jag för trött för att skriva mycket mer.
Idag kom Sofie ut med lunch och höll mig sällskap en stund. Synd att tiden går så fort och hon var tvungen att åka tillbaka till jobbet! Tack för idag

Resten av dagen ville jag bara vila och slappa framför tv'n och datorn.
Tror ni inte då att idag av alla dagar så funkade inte internet eller tv'n på hela dagen..... hur trist som helst. Jag fick spela mycket wordfued istället.
Jag orkade inte att försöka lösa problemet med uppkopplingen själv, så det fick Steve fixa när han kom hem från jobbet!
Nu äntligen funkar det igen.

2 kommentarer:

 1. Eva Pettersson20 mars 2012 07:46

  Allra käraste Jenny, det låter jättejobbigt att vara så trött. Jag tycker du borde diskutera med onken om det finns några alternativa cellgifter och vilka biverkningar de ger i så fall. Så att du får må så bra som möjligt! Stor kram! <3

  SvaraRadera
 2. Hej Jenny!

  Jag var i Pärnu i Estland en vecka i september förra året och vi åkte i ett likadant plan, jag kan också tillägga att jag är hysteriskt flygrädd. Jag är lång och kunde inte ens stå raklång i mittgången... Men jag överlevde det också :-)

  Jag är verkligen inte den som vill pracka på folk saker, men jag vill ändå berätta om en produkt som hjälpt mig väldigt mycket under den senaste cellgiftsbehandlingen. Jag dricker Fitline. Kompletta mineraler och vitaminer som motverkar surheten i kroppen så att tumörerna inte trivs (de vill ha en sur miljö) En cellaktivator gör att näringen når alla celler. Man får tycka vad man vill om olika saker, men den här fungerar för mig. Jag hade ett uppehåll på en vecka för ett tag sedan och jag blev genast mycket tröttare. Fitline kan uppfattas som dyr, men jag betalar gärna för sådant som fungerar :-) Bara ett litet tips i all välmening.

  Hoppas att du blir piggare!

  Här kan du läsa mer om Fitline

  http://fitline.com/?action=default&cid=203&TP=170388


  Kramar från Annette

  SvaraRadera