tisdag, mars 20, 2012

Tallinn i bilder

Här är lite bilder från helgen.
När vi skulle checka in på Arlanda så fick vi veta att vi skulle inte alla komma med planet för att det var överbokat.... då blev vi inte glada. Men Ulrika tog tag i det, pratade med personalen och ringde resebyrån etc och sen löste det sig, vi kom alla med det lilla planet. 33 platser hade det.

Det lilla propellerplanet vi flög med.

Dörrkarmen ramlade av...... 4 stjärnigt?!?
Kontrasten mellan nytt och gammalt.


I lördags gick vi runt i Tallinn och tittade och shoppade i flera timmar.
Jag tycker inte det fanns så mycket bra shopping, det enda jag shoppade var två stycken nagellack. Men det var kul att ha sett staden och speciellt kontrasten mellan nytt och gammalt som blev väldigt tydlig när man tittade på byggnaderna.

När vi kom tillbaka till hotellet var jag helt slut och insåg att jag nog gått runt mer än vad min kropp orkar. Så när de andra gick till spa´t så la jag mig och sov i flera timmar. På det viset hade jag ork att vara med när vi gick till en mysig liten restaurang i gamla stan och åt jättegod middag.

Mitt på dagen på söndagen bar det av mot flygplatsen igen, vi fick flyga med samma lilla flygplan igen. Den här gången så kom vi alla med, men det gjorde inte alla våra väskor istället!
Min väska blev kvar i Tallinn och skulle komma med ett senare flyg.
Jag och min väska blev till slut återförenade igår eftermiddag när Jet Pak körde den hem hit till mig.

Nu på eftermiddagen ska T och jag till Ackis för att göra ett hörseltest. Hon säger själv att hon hör bättre nu, men det ska ändå bli skönt att få göra testet så att vi vet hur det står till.

2 kommentarer:

  1. Du verkar ha haft en trevlig helg och jättefina bilder!Nu ska det bli soligt och varmt några dagar, perfekt för att sitta på baksidan och reflektera!
    Kram Sofia

    SvaraRadera
  2. Ja, det var en mysig helg och nu har jag njutit av solen sen jag kom hem! Kram

    SvaraRadera