fredag, mars 23, 2012

Bus

Jag gjorde något riktigt busigt igår. Jag bestämde mig för att sluta en dag tidigt med cellgifterna. Jag vill vara säker på att jag mår bra när jag flyger, och den här veckan har jag inte mått bra.
Om det påverkar hela min behandling tror jag inte, och gör det det så 
-so what? Jag vill må bra!

Igår var det lite pensionärsvarning, satt och tittade genom fönstret när grannen fick en massa jättehöga träd nerhuggna. Helt otroligt vad skicklig killen var. Tittar man på träden och hur höga de är så skulle man aldrig tro att han kan få ned dem mellan husen, men det fixade han galant. Nu vill jag ha våra jättehöga fula björkar som står alldeles för nära huset nerhuggna också.....

Jag hann shoppa lite igår också, var och köpte mig ett till objektiv till min kamera. Jag har velat haft det ett tag men velat lite. Men nu slog jag till, så nu kan jag ta bättre bilder på långt avstånd, ska bli kul att börja använda det i Thailand. Jag hoppas på mycket fina bilder.

Var även till apoteket och plockade ihop ett litet (eller ganska stort) reseapotek åt oss alla. Förr har jag aldrig lagt ner så mycket energi på det, men nu helt plötsligt så kände jag att vi bara måste ha ett reseapotek med oss. Mest med tanke på barnen. Lustigt det här. Jag tror det är för att det är "min bransch" nu ;)

Har funderat lite på hur jag kommer att må och hur jag kommer att orka flyga en massa timmar utan ordentlig sömn och sittandes. Det har jag inte ägnat något tanke tidigare. Jag vill så gärna till Thailand så jag tror jag har förträngt hur lång flygresa det egentligen är. Jag får visualisera målet och bungalowen på stranden så kanske det går bättre.

Men, men , nu är i alla fall huslarmet fixat, husvakten instationerad och väskorna packade.
Värmen - here we come!

5 kommentarer:

 1. Eva Pettersson24 mars 2012 08:59

  Åh, vad härligt, Jenny! Jag tycker att du gjorde rätt i att vara lite busig. En dag mer eller mindre tror jag heller inte spelar någon större roll. Hoppas nu att flygresan går bra, och att du får en alldeles underbar och helt oförglömlig resa! Kramar! <3

  SvaraRadera
 2. Hoppas ni får en härlig resa!!

  SvaraRadera
 3. Ha en riktigt underbar resa! Jag brukar spela olika spel på min Iphone när jag flyger. Då går tiden riktigt snabbt :) Kram och må så gott!

  SvaraRadera
 4. Hoppas ni får en underbar semester!!
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 5. Ha det toppen hela familjen!!
  Stor kram/Maria T

  SvaraRadera