lördag, januari 28, 2012

Rensar

Rensa, rensa, rensa.
Det är vad jag håller på med dagarna när jag är hemma och vaken.
Och det tar tid.
Inte så konstigt att det aldrig blev av när jag jobbade heltid.
När jag tänker tillbaka känns det som om jag aldrig hade en sekund över till någonting då, det var så mycket jag skulle hinna med hela tiden.
Konstant lätt stressad.
Men det är nog småbarnsåren, jag tror många har det så, man vill ha allt.
Familj, hus, karriär, rent hemma, socialliv, aktiviteter.....
inte konstigt att man blir stressad.
Så om jag får se något positivt mitt i den här skiten så är det väl att jag har fått tid, men ändå inte.....

Nu har jag i alla fall rensat ur bland tjejernas ytterkläder, skor och sånt i förrådet. Mycket ska jag slänga, men sen så såg jag ju att en hel del kläder är helt ok och mer än användbara. De finaste kläderna som är urväxta ger vi till kusin Nellie som är ca 1,5 år yngre än L.

Nu upptäckte jag att finns det en hel del, så jag tänkte ge mig på att lägga ut en massa på Tradera och slå två flugor i en smäll.
Vi behöver ju reskassa till Thailand.
Fast det här är ett projekt, det tar en massa tid att fota, göra alla annonser, skicka mail, jaga betalning, packa plagg, skicka plagg.
Men nu ska det göras, jag måste bara visualisera stranden i Thailand om det blir jobbigt.

Nu har tjejerna åkt iväg till simskolan.
Äntligen, de har missat det första två gångerna pga Stockholmresan och sjukdom. Så idag var det glada barn som hämtades upp av Carola. Efteråt ska de ut till mamma och sova över. Det blev ju också inställt pga sjukdom förra helgen, så vi flyttade fram det en vecka istället.
Jag tror de ska på 3D-bio i Norrtälje i eftermiddag.
Första gången på bio i 3D. Själv har jag aldrig fattat grejen eller hur det kom tillbaka, det jag minns var någon julkalender när jag var liten som man satt och tittade på med pappglasögon.... Det var ju ungefär 100 år sedan. Så är det tillbaka nu? Är det samma sak, eller någon uppdaterad grej?

I kväll så lagar Steve god mat åt mig (oss!) igen.
Får se vad han hittar på den här gången.
Gott vet jag att det kommer att bli  i alla fall.
Jag tror jag ska slå på stort och försöka dricka ett glas torrt, vitt vin till det!

7 kommentarer:

 1. 100 kramar från en okänd..

  SvaraRadera
 2. Blir ledsen att du planerar din död nu. Jag vet så många som levt länge med hjärnmetastaser. Det är inte alltid värre än att få det i skelettet. Du har kanske många år kvar och om bara ett till två år kommer det ny medicin så att bc blir som en kronisk sjukdom tex som diabetes eller hiv enligt min dr som är med i många forskningar kring spridd bc. Ge inte upp hoppet!!! Det här klarar du!! Kraam

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh nej, jag har INTE gett upp hoppet!!
   Jag har stora planer på att leva så länge till det bara går, för min egen skull, Steves och våra barns.
   Men - alla ska vi dö någongång.... och att prata om det och att förbereda sig tycker inte jag är samma sak som att ge upp hoppet. Det jag vet är att det KAN gå fortare än jag vill, och för mig ger det en trygghet att veta att det är ordning och reda bland papperna, så Steve kan fokusera helt på barnen OM det blir så.
   Samtidigt så har vi ju nu ordning på Steves papper också, det kan ju faktiskt hända honom något innan det händer mig.....
   Så jag hoppas också på forskningen och mina forskande onkologer, att de ska hitta dundermedicinen som gör skillnad!! Kram!

   Radera
 3. angående att sälja kläder etc på tradera. kolla om det finns nån lokal köp/byt/sälj barnprylar/kläder på fb. smidigt att slippa skicka utan att nån kommer förbi och hämtar det dem köpt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra att du påminnde mig... hjärnan hänger ju som sagt var inte riktigt med... jag är ju faktiskt redan medlem i en köp/byt/sälj i Uppsala. Nu ska det fotas!! Tack! Kram

   Radera
 4. Nyfiken på vad Steve bjöd på för middag i går;) Blev det ett glas vitt..... Kram Kicki

  SvaraRadera