måndag, januari 02, 2012

Nu blev det jobbigt....

Har inte mått bra alls efter senaste behandlingen.
Igår gjorde jag i stort sett ingenting heller, förutom att vara konstant illamående.
Aptiten är som bortblåst, inte ens kortisonet har satt fart på den.
Eftersom det var 1 januari häromdagen, alltså ett nytt år med allt vad det innebär så ställde jag mig på vågen. Vad det nu spelar för roll egentligen, men jag tyckte väl att det var en bra idé.... jag har i alla fall gått ner ungefär 4-5 kilo. Än så länge finns det ju att ta av om vi säger så, men jag vill inte fortsätta på det här viset!

I alla fall så kom vi ut en sväng idag.
T ringde en kompis och var där hela eftermiddagen och jag och L åkte hem till en kompis med barn för att umgås, leka och äta lunch.
Det var helt lagom en regnig dag som denna.
Men vid 16-tiden så ringde forskningssjuksköterskan för att berätta att hon har bokat in en läkartid med Dr G kl. 13.00 på onsdag, en timme innan behandlingen.
Tidsmässigt är ju detta jättebra, men anledningen känns inte så bra.
Detta är för att få svaret på min röntgen som jag gjorde på huvudet häromdagen..... Då börjar jag fundera, vad har de sett som gör att jag måste dit en timme tidigare för att prata med Dr G?
Om det vore bra nyheter, så borde det ju räcka med att "min" forskningssjuksköterska talar om det för mig på onsdag, eller??
Plus att hon ringde sent på eftermiddagen.
Onkologerna har ju sina "konferenser" som det kallas, på eftermiddagen på måndagar, har de diskuterat mig på den här konferensen idag?

Åhhh, nu blev det verkligen jobbigt!

3 kommentarer:

 1. Eva Pettersson3 januari 2012 10:59

  Allra käraste Jenny, jag förstår att du är orolig. Måste vara fruktansvärt jobbigt att gå och vänta på beskedet. Jag hoppas på positiva nyheter. Många styrkekramar! <3<3<3

  SvaraRadera
 2. Varm kram till DIG Jenny! Håller tummen. Helena.A

  SvaraRadera
 3. Hoppas läkarbesöket gick bra!!!

  SvaraRadera