fredag, augusti 05, 2011

Oförändrat, igen!

Nu kör det igång igen.
I onsdags så var det läkarbesök. 
Det var inte så mycket att prata om. Den senaste månaden har ju varit helt ok för min del eftersom jag har haft mitt efterlängtade uppehåll. Det Dr Greger dock såg på en gång var att jag har en massa finnar och rodnad på hakan och runt näsan, troligen är en biverkan av studiepillret. Jag har fått det till och från hela tiden men nu de sista månaderna så har det varit mer eller mindre konstant där. Det positiva i det hela är att det troligen betyder att jag är med i den delen av studien som får det "riktiga" pillret och inte bara tar ett placebo. Det negativa är att det inte är så roligt att se ut som en finnig tonåring.... Men Greger hade svaret på "problemet" och skrev ut en antibiotika som jag ska ta nu i några veckor för att sedan se om finnarna fösvinner.
Men det jag sitter och väntar på som vanligt är röntgensvaret. Till slut så säger han
- Ja, just ja, har du gjort något röntgen nyligen...
- Jaaaaaa, svarar jag, det är det svaret jag väntar på....
- Oj då, förlåt, säger han och tittar på datorn och ser att denna gång var röntgen svaret kort och koncist; Oförändrat. Och många mer ord än så hade de inte skrivit denna gång, och som ni vet vid det här laget så är jag mer än nöjd med att bara höra det ordet! Nöjd.

Så igår var det bara att köra igång igen. Första behandlingen på en månad. Sköterskan på ODA sa att hon hade undrat hur det var med mig, eftersom jag inte varit där på ett tag. Alltid trevligt att vara saknad.... 
Det finns faktiskt en fördel med att få cellgifter igen, och det är konstigt nog att mitt illamående försvinner. Jag hade glömt bort hur det var innan jag började med Taxolen, hur jag alltid hade ett illamående sittandes i halsen. Och det försvann med starten av cellgifterna, vilket var jätteskönt för oftast så är det ju tvärtom, att man blir illamående av cellgifterna. Och nu när jag har varit "ledig" så har det kommit smygandes tillbaka, och varit ganska jobbigt de sista veckorna. Så nu hoppas jag att det försvinner igen.
Efteråt igår så blev jag jättetrött och är det fortfarande. Det blir lugnt idag. Bara vila.

3 kommentarer:

  1. Vad skönt med oförändrat! :)

    SvaraRadera
  2. Underbart att det är oförändrat.. Kram

    SvaraRadera