torsdag, augusti 18, 2011

Lunchdate

Sov länge och gott i morse. Vid 10-tiden var det dags att gå upp. Medicindags. Så längre än så får/kan jag inte sova i alla fall. Oj, oj, vad röd jag var i ansiktet idag också. Det bara kokar.
Och som ni redan nog har förstått så fick jag inte skäll av någon sköterska angående för sent lämnade av blodprover...tur för mig va? Men av någon anledning så vill de att jag ska ta proverna redan på fredagen inför nästa omgång, hmmm, undrar varför? Jag frågade sköterskan men han hade inget bra svar förutom att de kanske vill ha provsvaren klara inför läkarbesöket. Låter troligt i och för sig.

Idag har jag varit och träffat en ny vän. Vi hade en lunchdate.
Hon fick kontakt med mig genom en av de andra tjejerna i "unga kvinnor gruppen", hon har precis som jag fått återfall av bröstcancern och ville få kontakt med någon annan i samma sits. Och jag har ju tyckt och känt likadant, att det vore skönt att lära känna någon annan här i närheten med spridd bc som man kan prata med och bolla tankar och sådant med.
Så idag gjorde vi slag i saken och träffades. Vi hade mycket att prata om och hepp så hade det gått två timmar och vi var tvungna att åka vidare. Hon var jättetrevlig och jag tror att vi kommer ha mycket "nytta" av varandra om man säger så. Vi kommer att ses igen om lite mer än en vecka, för då har vi sommarfest med bc-gruppen. Ska bli kul. Vi gjorde likadant förra året så det här blir en favorit i repris.

Igår hämtade jag hem två glada skolbarn. Oj, vad glada de var att får börja i skolan igen. Är det inte underbart i den åldern då man tycker att skolan är kul!? Jag minns inte själv när det började att bli jobbigt och tråkigt att gå till skolan, men jag hoppas att den här glädjen håller i sig i många år till.

Inget har jag hört från FK idag heller.

1 kommentar: