lördag, augusti 20, 2011

Modell???

Igår blev det en lång men rolig dag. Först så jobbade jag några timmar. Det var trevligt att komma till kontoret igen och catcha up lite efter allas semestrar etc och höra lite hur alla har haft det. En kollega har fått jobb i USA och slutar om 1 vecka och flyttar dit bort på obestämd tid. Han berättar om sitt nya jobb och sina planer för det nya livet "over there" och jag tycker det låter sååå spännande. Jag blir lite smått avundsjuk. Nog för att jag har rest en hel del och jobbat i världen i mitt liv, men jag blir lite avundsjuk på spänningen med att få ett nytt jobb som man ser fram emot, och nya utmaningar.
Jag sörjer faktiskt det en hel del. Jag har alltid jobbat och trivts med att jobba. När jag har haft ett jobb som har blivit tråkigt, ja då har jag sökt nya utmaningar. Och nu kan jag inte göra det längre. Jag kommer inte att någonsin kunna söka ett nytt jobb igen. Vem vill anställa en cancersjuk? Kommer jag någonsin kunna jobba ordentligt igen? Och det är en tråkig känsla. Jobbet är en sån stor del av ens identitet och nu har jag "tappat" den på något vis. Tråkigt.

På eftermiddagen var jag och en kompis på The Studio. Där blev vi sminkade och stylade  för att sedan bli fotograferade. Vi hade fått i uppgift att ta med oss tre ombyten som vi blev fotade i.
Det var kul och vi höll väl på i ca 1 timme med fotograferingen. Sen fick vi titta på alla bilder...ha ha ha det syns först och främst att man inte är någon ungdom längre. Gud så kritisk man blir till sig själv när man ser alla rynkor, dubbelhakor, risiga hårfjun på skallen osv. Ingen rolig syn! Men 2 foton blev bra (utav 60!!!)...... Men det var i alla fall kul och efteråt så gick vi till en Italiensk restaurang och åt jättegod pasta med kantareller och oxfilé. Mmmmm, jag var så mätt och belåten efteråt att jag inte ens kände något sug efter en Tiramisu, som jag annars ALLTID brukar ta till efterrätt när det finns!

Här är en av bilderna från igår.... skratta inte!!
1 kommentar:

  1. Du är jättefin jag ser varken rynkor eller dubbehakor.
    Älskar dig!!!!
    Mamma

    SvaraRadera