fredag, juni 07, 2013

Svullen


Oj, vad jag har svällt!
Känner mig stor som ett hus igen. Jag vet ju att det blir så här av allt kortison.
Nu har jag fått det typiska kortisonansiktet igen. Jag har inte tagit något foto, men ni ser ju här bredvid hur jag såg ut förra året efter strålningen.
Den här gången är inte annorlunda, även om jag hade hoppats på det.
 
Magen min är som en ballong. L undrar om det ligger en lillebror där inne.
Det gör det inte! Det kan jag lova! Men hon har helt rätt i att det ser ut som om jag är gravid i åttonde månaden. Jag har skyllt den stora magen på kortisonet hela tiden, men igår när jag googlade och läste lite så kan det bero på vätska i magen också.
För att jag har även ont i magen, jobbigt att andas, absolut noll kraft i benen, svullna fötter. Vilket allt tydligen är symptom på vätska i magen.
Hemsjukvården kommer hit på måndag, så då ska jag passa på att fråga lite mer, för det här börjar att bli jobbigt. Att vara gravid alltså.....jag kan ju knappt röra mig.

 
 

Titta vad jag hittade på datorn!!
Detta är jag och Lina för 5 år sedan! I april 2008.
Det var inte igår och vad fina vi är, om jag får säga det själv.

3 kommentarer:

 1. Verkligen fina tjejer på fotot. Cortison är inga trevliga minnen, gick upp massor i vikt, månansikte och nerverna utanpå minns jag. Blä. Hoppas du får hjälp med din svullna mage snarast.
  Ha en fin helg Jenny <3
  Kram från Anna

  SvaraRadera
 2. Toppenfint foto på dig! Vad jobbigt med biverkningarna av kortisonet. Jag blev också väldigt uppsvälld och fick hemskt ont i magen. Hoppas det ger med sig snabbt! Kram Mona

  SvaraRadera
 3. Det snoade I April och du sa-"Har kommer man till England fran Sverige I April och sa snoar det!!" men vi hittade till Bluewater I alla fall, Emily I magen och allt.. :) Gud vad tiden gar! Du var fin da, du ar fin nu. Hoppas allt svullet gar ner snart! Kramar Lina

  SvaraRadera