måndag, juni 10, 2013

Kan det ha minskat?

Jag vill faktiskt tro att min yrsel har minskat.
Idag gick jag ändå från uterummet till brevlådan och tillbaka utan att det snurrade till en enda gång! Det kan vara ett gott tecken, vem vet?
Men nu är ju andra hälften av problemet att jag är så svag i kroppen och har noll ork i benen när jag går själv, det är väl egentligen det som är det största problemet just nu.
Jag har ju så dåligt tålamod, men jag följer Dr G's "trappa ned-schema" för kortisonet och jag försöker att röra på mig fastän det är jobbigt så att jag orkar mer sen när jag slutar med kortison helt, vilket jag helt kallt räknar med att göra!

Idag på förmiddagen var hemsjukvården här och tittade till mig. Som tur var så kom teamets läkare också och jag kunde fråga henne om min mage. Hon kände och slog lite på den och konstaterade att lite vätska finns det nog där inne, men inte tillräckligt för att tömma magen. Så det var väl egentligen bra nyheter. Hon tror det mesta beror på kortisonet och kommer att försvinna med det. Så då tror jag också det!

Annars idag har jag försökt att vara produktiv.
Jag har lagt ut ett par grejer på Blocket. Skrivit på brevet till mina barn. Skrivit lite till Vita Arkivet. Mailat lite. osv, osv. Duktig va?
Jag sov ok i natt så därför passade jag på att göra sådant här idag när det finns lite, lite mer hjärnkapacitet än vanligt.

Så här ser det ut när en trött fotbollsspelande tjej går och lägger sig och tror att hon ska orka att läsa....

3 kommentarer:

 1. Jag håller tummarna för att yrseln verkligen har minskat och att det i sin tur beror på att strålningen hjälper. I så fall kommer orken och kraften bli bättre i takt med att du börjar röra dig mer. Läste i en tråd på cancertjejer att avsändaren i fråga just varit på en kontroll, fyra år efter att metastaser i hjärnan upptäckts. I dag fanns inte ett spår kvar av dem!

  Tack för att du delar!

  Kram,
  Malin

  http://inteytterliggareenbloggomcancer.wordpress.com/

  SvaraRadera
 2. Håller tummarna för att det fortsätter åt rätt håll nu! Hoppas du mår ännu lite bättre idag :) Hälsning från Ann-Louise (Som förnärvarande blir styrd av en med järntass ;))

  SvaraRadera
 3. Även jag håller tummarna för fortsatt förbättring!!Hoppas både yrseln och vätskan i magen är puts väck! Kram Mona

  SvaraRadera