måndag, juni 24, 2013

Midsommar


Vem hade trott att S skulle köpa och montera upp en svensk flagga på uterummet?
Inte jag i alla fall, hade jag sett Union Jack där eller Engelska flaggan då hade jag inte blivit överraskad. Det måste ju betyda att han känner sig lite Svensk i alla fall......

Tack för alla midsommarhälsningar jag fick innan helgen.
Som vanligt för oss nu för tiden så blev det en lugn midsommar. S och barnen åkte iväg för att bada vid en sjö nån mil härifrån. Det var uppskattat och tydligen helt ok temperatur i vattnet.

På kvällen grillade vi och åt gott.
Till efterrätt ville T absolut grilla marshmallows och jordgubbar.
Jag tycker det lät så äckligt att jag inte ens ville prova. Jag nöjde mig jättebra med jordgubbar och vaniljglass!På midsommardagen var det meningen att vi alla skulle åka ut till Öregrund till pappas land, men jag var fortfarande så trött och mådde illa så jag kände att det går bara inte. Jag ville bara sova.
Så de andra fick åka iväg utan mig och jag sov och sov och var ändå trött och sliten. Men igen så hade de precis lika trevligt utan mig och fick bada så de var nöjda och glada, även om vädret kunde ha varit liiiiite bättre med mindre blåst.

Söndagen sov/vilade jag också bort - story of my life.

Vet ni vad jag upptäckte häromdagen? Jag tittade i spegeln av någon anledning på morgonen och insåg att jag var lite rufsig i håret!
De ni, det var inte igår jag senast var rufsig i håret, jag som bara är glad om jag har lite hår......men det växer nu, sakta men säkert.


Sen när jag gjorde i ordning min frukost så la jag fram mina två piller på brickan för att på en gång glömma bort det och inte se dem. Då la jag fram nya pillar på andra sidan av brickan. Det var inte förrän jag satte mig vid bordet för att äta frukosten och vred lite på brickan som jag insåg vad jag hade gjort, gömt de bakom kiwi'n. Snacka om trött från redan dagens början!

2 kommentarer:

  1. Vad härligt att ditt hår satt fart och växer och rufsar till sig, så viktigt för välbefinnandet :) Jordgubbar och kiwi är inte heller så tokigt för välbefinnandet så här års :) Hoppas nu att dina krafter återkommer snarast! Sommarkram från Mona

    SvaraRadera
  2. Det sägs att ögonen är fönstren intill själen, dina ögon ser otroligt friska ut tycker jag, stora och vackra. Gisela

    SvaraRadera