lördag, juni 08, 2013

Fotboll

Idag har vi tittat på fotboll.
UNT-cupen pågår här ute sen i fredags så det är full fart. Vi bor nästan precis bredvid alla fotbollsplaner så vi hör allt som pågår om vi inte ser det.
Idag var det T's tur att spela sina matcher. Jag letade fram min ihopfällbara stol och tog S armbåge som stöd och gick upp till planerna för att titta på hennes första match vi två-tiden. Precis när vi ska gå börjar det självklart att regna. Det löste jag genom att ta det "stora" paraplyet, så kunde jag använda det som ett stöd i andra handen, smart va?

Väl där mötte vi även Sofie med familj som var där för att titta på E som också var med med sitt lag, så det blev en riktigt trevlig stund om än lite kallt och myggigt! Efter deras första matcher så gick vi alla hit och fika och värmde oss lite innan de gick tillbaka för nästa match.
Själv kände jag att jag orkade verkligen inte att gå hela vägen dit igen, jag var redan helt slut efter första matchen så jag fick lägga mig och vila här hemma istället. Jag är glad dock att jag hittade ork att gå på en av T's matcher, som jag inte gjort än det här säsongen, och det var skönt samtidigt att komma ut från huset lite.

Här är T laddad för  dagens matcher:Men igår så hade de tid att ladda på studsmattan, där spenderas mycket tid så här års!


 
 
Här sitter L och är cool (hennes egna ord) och söt (mina ord!)
 
 
 
Och här sitter jag och är bara väldigt kortsionrund och inte alls lika söt som mina barn.


 

5 kommentarer:

 1. Du kanske skulle behövt ta med dig jo-jo så du kunde vilat mer på vägen, men det ville kanske inte barnen att du skulle ha med dig.

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag kan förstå att du bara ser dina runda kinder när du tittar dig i spegeln, men när jag som inte känner dig tittar på bilden ser jag ett mycket fint leende och ett par lugna och trygga ögon. Önskar dig sköna sommardagar och hoppas du kan få lite krafter tillbaka/ Kram Catarina

  SvaraRadera
 3. Ja, ett väldigt vackert leende! Din blogg är fantastisk. Önskar dig och din familj en underbar sommar.

  SvaraRadera
 4. Du är jättefin och dina tjejer är supersöta :) Ha en bra dag hälsar Ann-Louise

  SvaraRadera
 5. Eva Pettersson10 juni 2013 12:56

  Jenny: Din fina personlighet lyser igenom och gör dig vacker, oavsett hur kortisonrund och flintskallig du själv känner dig! <3

  SvaraRadera