måndag, december 03, 2012

Jag fick vara med...

.....om ännu en födelsedag.
I lördags fyllde vår älskade T 9 år.

När jag läser tillbaka vad jag skrev för ett år sedan, så var jag då inte alls säker på hur många fler födelsedagar jag skulle få vara med. Men den här fick jag vara med och det är jag tacksam för.
Nu är nästa delmål april och L's 8-årsdag.

9-åringens önskemat på födelsedagen var hemmagjorda dumplings.
Eftersom Steve tycker det är kul att prova på att göra nya saker i köket, så fick han uppdraget. De kämpade på tillsammans, och resultatet blev blev riktigt lyckat, det var jättegott.

I söndags så kom familjen hit på eftermiddagen för att fira den stora tjejen. Vi åt god tårta och lite annat smått och gott. Inget storslaget, men det är på den här nivån orken befinner sig just nu. T var mer än nöjd och tacksam för alla fina presenter som hon fick.

Hela helgen så har T och L varit ute och lekt i snön med jämna mellanrum, de är så lyckliga. Själv har jag inte orkat att gå ut och leka med dem, så det uppdraget har Steve också fått!

Men jag skötte mig bra på egen hand, söndagen avslutade jag nämligen med att tappa datorn i golvet, och nu funkar den inte. Det stora problemet är att jag inte har kopierat dokument och bilder till den externa hårddisken på x antal månader. Vore väääääldigt synd om allt är förlorat, speciellt foton (minnen) från denna sommar. Håll tummarna för att den går att laga.

Sen idag på förmiddagen så ringde S från jobbet. Skruttbilen som han kör stannade på vägen till jobbet, och sitter nu hos Mekonomen och väntar på sin tur att antagligen bli dödsförklarad. De tror att de kommer att ha tid att titta på den någon gång den här veckan.
Vilket betyder att jag måste åka buss....det tar alldeles för lång tid för S att åka kommunalt till jobbet.
Sist men inte minst - vad kostar en ny bil tro?

Olyckor kommer ju i tre sägs det,
1- datorn
2- bilen
3- ?
Spänningen är olidlig....

I fredags så ringde Vårdcentralen tillbaka till mig på eftermiddagen, jag berättade om mitt lilla dilemma. Det var inga problem att boka en tid med distriktssköterskan, så inför mina nästa två behandlingar så har jag nu en bokad tid, och provet kommer att tas från porten. Det känns bra.

Utsikten från mitt soffläge:

2 kommentarer:

  1. Hurra för att du fick vara med en födelsedag till!

    SvaraRadera
  2. <3 <3 <3 <3 <3 <3 kärlek till dig!!!

    SvaraRadera