torsdag, december 22, 2011

GOD JUL!

Lakarbesoket gick sadar.....
Markoren har gatt upp och Dr G vill att jag satter igang med Taxolen (cellgifterna) pa en gang for att inte riskera att de sma "skitarna" borjar att vaxa eller sprida sig.
Jag haller med honom, men jag har ju borjat att vanja mig nu med att inte behova aka dit varenda vecka... Och med att slippa sitta och koa i timmar for att ta ett stackars litet blodprov! Och med att ma ganska ok, varje dag.

30 december for att vara exakt sa drar hela karusellen igang igen.

Han har aven skickat en remiss for att rontga huvudet den dagen, han blev orolig nar jag berattade att jag mar ganska illa hela tiden, och kanner mig lite snurrig da och da. Och infor det rontgensvaret kommer jag INTE vara lika lugn som vanligt.

Nu ar det i alla fall full fart, julen narmar sig med stormsteg.
Jag kommer nog inte att hinna skriva sa mycket den narmaste veckan, jag ska fokusera helt och hallet pa familjen, vem vet hur manga fler jular vi far tillsammans?

Sa en stor Julkram till er alla!

Ursakta att det saknas prickar i detta inlagg, orkar inte leta efter det svenska tangetbordet pa den har datorn!

3 kommentarer:

  1. En jättestor kram till dig.

    SvaraRadera
  2. Vilka tråkiga nyheter, Jenny. Jag hoppas att du ändå kommer att kunna njuta av julen. Jag håller alla tummar jag har för att hjärnröntgen kommer att se bra ut, och att den nya omgången cellgifter får markören att gå ner. Bamsekram till dig!

    SvaraRadera
  3. Tack Svea och Eva för era stora kramar!

    SvaraRadera