onsdag, juni 06, 2012

Ledig onsdag

Ja, då har det gått några dagar till. Nu är jag något piggare och något mer hungrig för att det är min ledigvecka från cellgifterna.
Jag har till och med varit sugen på ostbågar!

I måndags var jag in till stan en sväng för att träffa Lina en sista gång innan det var dags för henne att åka tillbaka till England. Först tittade vi på klockor. Hon behövde smakråd att välja en som är 40-årspresent från hennes föräldrar. Efteråt gick vi och åt lunch tillsammans innan det var dags för henne att rusa vidare. Men det var kul att hinna ses en gång till.
Hoppas att flygresan hem gick bra!

På kvällen träffade jag några av "tuttvännerna" på en liten promenad. Den här gången var det inte många som kom, men jag lyckades i alla fall att ta mig dit denna månad och fick en jättetrevlig fikastund efteråt med Veronca, Eva och Christine. Och jag fick en jättefin present av Veronica, ett silverhänge med "Fånga Dagen" ingraverat. Tack snälla Veronica, du är bäst!
Tisdag = yoga.
Detta var sista gången för mig nu innan sommaren. Nästa tisdag är fritids stängt så då kan jag inte gå eftersom barnen är hemma med mig. Men jag var där igår och det var lika skönt som vanligt. Jag känner dock av ryggen direkt om jag "håller på" för mycket med armarna så jag försöker att ta det lite lugnt och hitta en nivå som passar mig och min kropp.
Vid fikat efteråt så var det inget speciellt tema utan vi pratade mest allmänt om cancer och om hur vi upplever/har upplevt det. Delade tankar och sånt runt det hela.

Idag tar vi det lugnt här hemma och umgås med våra vänner från England som är här och hälsar på.
Egentligen skulle man väl ha åkt in till Uppsala idag för att vara delaktig i nationaldagsfirandet, men ingen av oss hade någon lust, så det har blivit en lugn dag hemma i trädgården och uterummet förståss när regnet föll....

Sen måste jag bara dela med mig något roligt som T frågade mig häromdagen. De visade ett program på Tv'n från England om hur de firar The Queens Jubilee. T frågade mig vad det är som de firar och jag svarade att de firar att drottningen har suttit 60 år på tronen.

- Va?!? Har hon ätit och sovit där hela tiden??.....

1 kommentar:

  1. Ja da var det val pa tiden att de slappte ner drottningen en liten stund. Lol. Harliga ungar!! Kram Lina

    SvaraRadera