måndag, juni 11, 2012

Fotbollshelg

Jag börjar med att tacka i massor för alla fina kommentarer jag har fått efter mitt positiva läkarbesök i fredags. Jag vet att ni är många som tänker på mig och verkligen uppskattar era kommentarer och meddelanden även om jag inte alltid kan/orkar svara på alla enskilt.

Nu känns det som jag kan slappna av lite mer. Jag vet att det står still i min kropp, just nu. Jag vet att det kan vända snabbt, men just nu mår jag ok.

Nu ska jag försöka ta vara på den här sommaren på bästa sätt utan att stressa över något eller lägga energi på en massa tankar. Ta en dag i taget. Jag kommer som sagt var bara få ett par extra veckor "ledigt" från cellgifterna, så trött kommer jag att vara för det mesta, som vanligt. Vecka 32 blir det sen en röntgen igen, men den ska jag inte tänka på nu.

När jag nu känner att jag mår ok och är nöjd, så passade jag på att boka in en grej till i slutet av sommaren. Steve och jag ska åka en långhelg till Budapest själva, utan barn. Vi har pratat om att göra det i över ett år och nu blir det äntligen av. Ska bli kul och skönt att bara få rå om varandra i några dagar och vi vill passa på att åka medans jag fortfarande har ork att resa.

I helgen har det varit fotbollsfest här i Storvreta.
UNT-cupen i fotboll har gått av stapeln.
T spelade några matcher och det gick bra för deras lag.
L var inte så intresserad av att titta på syrrans spel utan låg under paraplyet och spelade Nintendo DS istället.....
När det var färdigspelat för dagen så fick alla lag en guldmedalj, diplom och en t-shirt. Jättenöjda!Och som föräldrar måste man ju vara med och hjälpa till och arbeta, i vår familj var det Steve som "arbetade" i år. Han var domare.I kväll är det skolavslutning.
Vi hoppas på fint väder, eftersom vi ska vara utomhus. Regnar det så får vi föräldrar inte vara med. Då är det bara barnen som får plats i gympasalen och det är ju tråkigt om vi inte får se och höra alla fina barn sjunga Den blomstertid nu kommer.

6 kommentarer:

 1. Råkade hitta din blogg av en slump. Skönt att höra att du mår bra! Brukar ibland tänka på hur det går för dig, när jag passerar uppe vid IP med hunden.
  Håller också tummarna för att regnet håller sig borta i kväll då även vi på grann-skolan har avslutning i kväll, med samma dåliga lokaltillgång.
  Hoppas du får en skön sommar!
  Kram - din fd forskningssköterska

  SvaraRadera
 2. Hej ! Jag läser också din blogg lite då och då. Så roligt att läsa att det har gått framåt för dig och att dina beandlingar hjälper. Jag såg att du skulle börga med Xgeva. Jag har fått det nu i 5 månader och det är så väldigt mycket lättare att få den lilla sprutan i magen än att få Pamidronat genom dropp. Jag mår bra på Xgeva. Ha en fin sommar!
  Hälsningar Inga-Lill

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Är det bara jag som inte kan se dina bilder??

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är det alltid så eller bara i det här inlägget?

   Radera
  2. Det är så emellanåt, jag kan se vissa men inte andra. Mysko!

   Radera
 4. Många kramar till dig Jenny!!/Marie din kusin

  SvaraRadera