torsdag, maj 03, 2012

Ny kur!

Då var det dags igen.
Igår kväll var det Xeloda start igen. Det är så synd att den här lediga veckan går så fort.  Nu har jag 2 ännu tröttare veckor framför mig, igen.
På söndag bär det äntligen av mot Dalarna och Masesgården. Jag har ingen aning om hur veckan där kommer att bli och vad exakt vi kommer att göra, men om jag har förstått det rätt så är det en blandning av rekreation och rehabilitering, tanke och reflektion på något vis i avkopplande miljö.

Jag har hört många som har varit där efter avslutad cancerbehandling och har varit jättenöjda, men den här veckan är lite annorlunda eftersom det vi har gemensamt är inte att vi är färdiga med cancer utan att vi lever med cancer.

I tisdags var vi och firade kusin Daniel som fyllde 21 år. Tänk vad tiden går säger jag än en gång, min systers första lilla bebis fyller 21!

Igår var det skolstart igen, den började med en hängig L, så hon var hemma med mig hela dagen och vilade. Jag kombinerade att vara ute i trädgården i solskenet med att storrensa min garderob. Det har behövts göras länge, och igår var dagen. Nu har jag två stora sopsäckar med gamla kläder att lämna till någon klädinsamling. Och en halv säck till soporna.
Som ni vet tycker jag alltid att det känns bra efter jag gjort någon slags rensning, nu var ännu en avklarad!

På kvällen var det T's dansuppvisning inne i Uppsala.
Hon har gått på Streetdance den här terminen och nu var det dags att visa upp vad de lärt sig. Jag blev tvungen att gå själv den här gången för Steve hade en domarutbildning som han måste gå för att kunna hjälpa till som förälder att döma barnens matcher. L fick hänga på honom och sitta bredvid och spela Nintendo, kändes inte schysst att dra med henne när hon är halvdålig in till stan.
Uppvisningen var i alla fall jättebra och barnen var som vanligt superduktiga!

Resten av dagen idag så står besiktning av bilen och T's utvecklingssamtal på agendan, om jag orkar så har jag tänkt att följa med på unga cancertjejer-promenaden ikväll. Men som det känns nu så kommer jag inte att orka. Jag är redan supertött och klockan är bara "lunch". Vi får se.

4 kommentarer:

 1. Eva Pettersson4 maj 2012 08:17

  Vad härligt att du får åka till Masesgården, Jenny. Det blir säkert avkopplande och fint att träffa andra i samma situation. Synd att du var för trött för promenaden, men jag förstår att det är svårt att orka allt man vill. Vi kanske kan ta någon träff någon annan tid på dygnet, som passar dig bättre? Om det är helg eller så, så borde ju folk vara lediga. Stor kram! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hopps ni hade en trevlig promenad igår kväll. Jag träffas gärna en annan tid, men förstår att det är svårt eftersom många jobbar och har fullt upp på helgerna..... Stor Kram

   Radera
 2. Hej Jenny! Hoppas du får en fin vecka på Masesgården! Jag var så nöjd efter min vecka där i höstas, det väckte mkt tankar gm gruppträffarna och gm att vara mer ensam utam familjen. Grät rätt mkt under veckan men jag tror att jag behövde det just där och då. Carolina är riktigt bra ledare (hälsa gärna fr mig) och miljön där känns läkande i sig! Njut av yogapass mm och sköna bad, maten och naturen. Varm kram Västerviks Helena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, vad härligt det låter. Detta är precis vad jag behöver just nu. Självklart ska jag hälsa från dig till Carolina. Hoppas att allt är bra med dig Helena. Stor Kram

   Radera