tisdag, maj 22, 2012

Sol, sol, sol

Sol, sol, sol i flera dagar. Härligt.
Har inte gjort så mycket nu i dagarna två, jag strosar runt här hemma.
Sitter en stund i solen, läser lite gamla skvallertidningar, kör en tvättmaskin och plockar lite och hepp så har ännu en dag gått och det är dags att hämta barnen på skolan.
På kvällningen är jag så trött, det känns som om jag varit superaktiv hela dagen, fastän det inte är så. Landar på soffan och sen blir det inte mycket mera gjort. Orkar inte ens ringa till folk, är för trött.

Idag hade jag planer på att gå på yogan, men bilen är på verkstan idag och jag vaknade för sent för att hinna ta bussen dit. Så det blidde inget. Synd, för jag hade behövt att komma ut lite och röra på mig. Men nu får jag en promenad till bilverkstan snart istället så det få bli dagens motion.

Jag få komma ut på vift i morgon.
Ska träffa en kompis på frukostdate och så ska jag ta ett varv på IKEA. Det är några småsaker vi behöver.

Appropå boka in saker.
Jag har ju inte velat planera sommaren än eftersom jag inte riktigt vet hur jag kommer att må, men nu har vi börjat att göra det lite smått. Självklart så kommer resultatet av röntgen om ett par veckor vara ganska avgörande. Då får jag ju veta om jag kommer att fortsätta med samma cellgifter som nu, eller om jag måste byta till något annat gift. Hur som helst så kommer jag nog att få ett litet uppehåll i sommar i alla fall, kanske inte så länge, men några veckor skulle ju vara skönt.

Nu har jag även varit riktigt modig och t.o.m. bokat in några grejer i slutet av sommaren/hösten.
Ska på musikal i oktober med kompis Lina. Har ansökt om en helg i Dalarna (igen!) i september. En annan konstert är inbokad i augusti. Sen så vill jag och Steve åka till Budapest en långhelg i höst, så det ska också bokas in. Vet inte om jag är lite för optimistisk som bokar in saker så långt i framtiden, men nu har jag bestämt mig för att jag fortfarande kommer att har ork och må bra då, så är det bara!5 kommentarer:

 1. Njut av sommarvärmen. Den verkar hålla i sig! Jag tycker du gör helt rätt som bokar in aktiviteter! Kram och må så gott!

  SvaraRadera
 2. Eva Pettersson23 maj 2012 09:45

  Så härligt att du ser framåt och bokar in trevliga saker. Det tycker jag att du gör alldeles rätt i! Jag kommer gärna över och hälsar på någon dag, när du har uppehåll i cellgifterna och känner dig piggare. Vore trevligt att ses igen!

  Stor kram! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag träffas gärna på lunch eller nåt, det var ju ett tag sen nu. Men jag ska försöka att komma på nästa promenad också. Stor kram

   Radera
 3. Håller tummarna att vi ses i dalarna i september igen!! Kram Helena!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hoppas jag verkligen att vi gör! Annars får vi nog ladda med energi och fixa ihop något själva!
   Kram

   Radera