onsdag, oktober 19, 2011

Soliga harliga London

Har sitter jag i ett soligt London och anvander Linas iPad utan bokstaver med prickar ovanfor. Jag hoppas att ni forstar mig anda!

Flyget hit gick bra och utan problem. Steves farmor skotte sig utmarkt och var trevligt sallskap. Efter att jag eskorterat henne hem sa akte jag vidare mot Stratford.
Dar haller de pa att bygga och forbereda infor 2012 olympics, vilket inkluderar europas storsta shopping center!
Jag hade bokat en natt pa ett hotell dar, som ocksa var alldeles sprillans nytt och luktade tom nytt.
Inga gamla mogliga heltackningsmattor sa langt ogat kunde na.....

Och i tisdags morse kl 10.00 nar affarerna oppnade var jag dar och redo.
Oj vad det tar pa krafterna att ga i affarer. Det fans sa mycket och fint att titta pa, och att kopa forstass. Jag shoppade en del, mest till barnen.
Lite smasaker till mig sjalv, inte sa mycket klader dock.
Visst finns det MASSOR av fina klader, men jag kanner mig (ar!) overviktig och vill darfor inte lagga mycket pengar pa klader nu.

Vid 14-tiden var jag helt slut och bestamde mig for att det fick racka med affarer och styrde stegen mot tunnelbanan. Efter ca 1 timme var jag framme hos min basta kompis Lina och har ar jag nu.

Igar kvall gick vi sjalva till Strada, min favoritrestaurang och at den godaste pizzan och umgicks. Det enda som saknades var ett glas gott, kallt, torrt, vitt vin...... Men som ni vet mar jag bara illa nar jag dricker alkohol sa det blev inget av det!

Jag njuter av att vara har i London. Jag saknar det. Jag njuter av att hora manniskor runt omkring mig prata, titta pa engelsk tv, lasa tidningar.
Det ar harligt.

1 kommentar: