måndag, oktober 10, 2011

20 000 kr

Oj, oj, idag var jag tvungen att gå upp kl. 07.00. Inte roligt. Trött.
I vanliga fall brukar Steve lämna barnen på morgonen, men nu har han varit i London och jag fick äran att lämna dem idag.
När jag går upp kl. 07.00 så är jag hysteriskt trött. Som jag har berättat förr så behöver jag minst 9 gärna 10 timmars sömn nu för tiden.
Jag tror (jag vet) att det är en kombination av morfin och cellgifter som gör att jag är tröttare än vanligt. Förr i tiden så räckte 8 timmars sömn bra....men inte nu längre.

Helgen har varit intensiv.
I lördags fick vi besök av en kompis till T som flyttade in till Uppsala för ett par år sedan. Det är kul för att de pratar fortfarande om varandra och saknar varandra. Nu har de inte träffats på ganska länge så det var ett kul besök. Efteråt åkte vi och hämta favoritkusin Wilma som skulle sova över här hos oss.


På söndag så var det dags att Zumba och vilken succé det blev!
Vi i gruppen har varit lite oroliga för att det inte skulle komma tillräckligt med människor för att det skulle bli bra, men det hade vi inte behövt vara.
Det kom ca 100 personer, och alla verkade jättenöjda, glada och zumbade järnet i hela två timmar.
Bland alla zumbare så fanns även min mamma, syster, mina barn och kusinerna. Kul att ni kom!
Min egen uppgift för dagen var att ta bilder. Jag zumbade inte själv pga min rygg, men det var svårt att stå still när jag hörde musiken och såg dansglädjen i rummet. Helt fantastiskt, alla såg så glada ut, vilken glädjespridare!!
Instruktörerna som alla ställde upp gratis för ett gott ändamål!

De 50 första som kom fick en goodie bag!
I pausen bjöd Kvantum på frukt.Självklart så hade vi även tagit med vårat "BH-lotteri" för att få lite uppmärksamhet och sälja lotter. Vi hade en massa fina priser kvar från Ljusmanifestationen som vi ville att någon skulle vinna.


Vi hade ett bord med informationsmaterial om bröstcancer, föreningen etc. Där sålde vi även rosa band, reflexer och annat rosa smått och gott.

Totalt denna dag så lyckades vi samla in 20 000 kr. Helt otroligt fantastiskt! Så nu har vi totalt med våra två "event" samlat in 38 000 kr! Nu är vi nöjda och känner att vi har gjort en god insats för kampen mot bröstcancer!

Veronicas fina naglar dagen till ära

2 kommentarer: