fredag, augusti 02, 2013

Hår

Jag som äntligen hade börjat fått lite hår, nån centimeter, och var jättenöjd med det. Kände mig nästan "normal" när jag gick ut utan peruk.
Så slutade FEC'en att fungera, det blev en gång tror jag eller två med Navelbine och en gång med Halaven, sen rasade håret direkt. Typiskt. Nu får vi se hur det går, om Halaven funkar eller om det blir byte - igen.
Hår eller inget hår?
Må bättre eller må sämre?
Man vet aldrig vad som kommer.
 
 
Massa hår tyckte jag i alla fall. Jättenöjd att det växte på, om än lite ojämnt. Sen började håret helt plötsligt att "göra ont" igen och så trillade det av.
Syster Lina fick hjälpa mig att raka av det så det blev någorlunda jämnt skalligt, eftersom jag tappade det klumpvis.

Skallig igen....

Igår fick jag göra min CT-röntgen.
Huvud, buk och thorax.
När jag får svaret har jag inte en blekaste om, men jag hoppas att det blir i nästa vecka innan min nästa behandling. Då hoppas jag verkligen att min käre Dr G är tillbaka från sin semester också så att saker och ting kan återgå till det normala!

2 kommentarer:

  1. Tappra du. du är en beundrarvärd tjej. din styrka ger mig styrka i livet.
    Vackra du. forsätt att kämpa mot den elaka.
    Massa helande kramar. Seija.

    SvaraRadera
  2. Finaste Jenny, hur gör man för att få de positiva saker du hela tiden ser?. Jag tror att du har en fin bakgrund, där du blivit älskad och trodd på. Du är grymt positiv. Jenny du verkar också ha en fin familj. Allt jag önskar är att du ska få finnas länge än, och ha ett värdigt liv! Kram från Eva i Göteborg!

    SvaraRadera