torsdag, augusti 15, 2013

Livet?

Nej, det blev ingen behandling idag.
Blodproven de tog igår var inte tillräckligt bra. Det ringde en sköterska från Ackis på eftermiddagen redan för att tala om nyheterna. Så fort jag såg att det var ett dolt nummer som ringde visste jag vad det gällde.
Kommer min kropp någonsin att hämta sig tillräckligt mellan behandlingarna så att jag får lite flyt i det hela. Så att jag kan planera mitt liv lite i alla fall. Just nu kan jag inte bestämma någonting känns det som, för jag vet aldrig när det blir behandling eller hur jag kommer att må. Det kan man inte kalla livskvalité precis. Är det någon mening med livet när allt det handlar om är att sova?

16 kommentarer:

 1. Jag är så ledsen för din skull, förstår att det måste kännas hopplöst när man inte ser någon positiv förändring. Hoppas verkligen för din och din familjs skull att läkarna kan hjälpa dig till att må lite bättre och att din kropp orkar återhämta sig så du får krafterna tillbaks. Tänker mycket på dig fast jag inte känner dig. Många kramar/ Catarina

  SvaraRadera
 2. Det var trista nyheter. Jag är inne på din blogg varje dag och hoppas få se att du har haft en bra dag. Hoppas morgondagen blir en sådan.

  SvaraRadera
 3. Jag förstår att din situation känns frustrerande och hopplös med att vänta in fortsatt behandling. Håller tummarna för att de ska vända, helst idag! Kramar i massor från Anna

  SvaraRadera
 4. Tänker på dig och familjen kram Stina

  SvaraRadera
 5. Stackars att du är så trött! Hoppas du orkar krama dina barn, det är ju värt massor!/ MB

  SvaraRadera
 6. Hej Jenny
  Har läst din sedan ett år tillbaka och aldrig skrivit något. Ville egentligen bara säga att jag hoppas att det vänder för dig snart och att du får tillbaka dina krafter.
  MVH
  Magnus

  SvaraRadera
 7. Sänder styrka till dig och din familj! <3

  SvaraRadera
 8. Usch vad du får kämpa! Hoppas verkligen du återfår lite krafter snarast så du kan njuta av familjen och få vara piggare! Kram från Ann-Louise

  SvaraRadera
 9. Skickar dej ett stort <3! Tänker på dej och de dina och håller tummar och tår att det vänder snart. / Lotta (Cattis kompis ;) )

  SvaraRadera
 10. Kram till dig fina Jenny! Jag tänker på dig och hoppas att du snart får tillbaka lite mer krafter. /Karin T

  SvaraRadera
 11. Hej

  Vill skicka en kram! Hoppas kraft kommer snart så du kan planera saker.

  / Irene

  SvaraRadera
 12. Styrkekramar:)

  Monika

  SvaraRadera
 13. Vill bara ge dig en kram ❤

  Eva

  SvaraRadera
 14. "När livet mest handlar om att sova gäller det att ha förmånen att få trevliga och goda drömmar till sin sömn" sa en person jag jobbade hos när jag själv var anställd inom hemtjänsten.
  Alla goda krafter och allt gott till dig Jenny!
  /Elisabeth W U:a.

  SvaraRadera
 15. Tänker på dig och undrar hur du har det. Hoppas tröttheten har vänt och du får njuta av dessa fina sensommardagarna. Kram från Anna

  SvaraRadera