tisdag, augusti 27, 2013

Platt fall

Det var så skönt att komma ut lite i förra veckan, och att få besök, så jag har gjort mitt bästa för att fortsatt i samma anda.
I fredags så kom Carolina en sväng på fika med en supergod hallonbägare.
I söndags var hela familjen (inklusive jag!) på pool/grill-lunch hos Carola & Peter. Jättehärligt att komma iväg hemifrån och att sitta ute i värmen i flera timmar. Vi åt, pratade, badade o bastade (Inte jag!) Vi hade det jättetrevligt och jag vet inte vart tiden tog vägen, men helt plötsligt så kände jag att det var dags för mig att avrunda. Jag var trött!
Men vad tror ni jag avslutade med?
Lite snurr i skallen förstås när jag skulle gå ner för det lilla trappsteget från trädäcket och landade platt fall. Carola o Steve som båda såg "fallet" blev direkt oroliga, medans jag blev arg på mig själv för att jag alltid ska vara så himla envis.
Carola frågade 2 sekunder innan om jag ville ha hjälp och hålla i hennes armbåge, men jag var lite för snabb för jag hann inte mer än att säga "Nej tack, det är ok" och nästa sekund så ligger jag på backen!
Alltså var det inte ok.

Vad lärde jag mig nu av detta?
1. Att oftare säga ja när någon erbjuder mig hjälp.
2. Att inte vara så envis.
3. Att man får ont i låret och armen när man landar fel.

Idag kom Linda med en jättegod hemmagjord räksallad till lunch, det var också jättetrevligt och gott!
Så jag gör mitt bästa för att inte bli uttråkad och deprimerad av att vara här hemma hela dagarna. Nu i veckan har jag också lite besök inbokade. Det blir inga långa besök för det orkar jag inte, och det är de flesta medvetna om att jag blir trött efter ett tag. Det gäller ju att passa på nu denna vecka, för nästa måndag är det (förhoppningsvis) dags för behandling igen, efter det blir jag däckad i några dagar....

2 kommentarer:

  1. Oj tur i oturen att det inte blev ngt brutet.... Tänker på dig

    SvaraRadera
  2. Oj oj! Ta hand om sig! Vore ju som grädde på moset att bryta nått!

    SvaraRadera