fredag, mars 22, 2013

Veckan

Jag har haft en jättebra vecka.
Anna, min kompis som flyttade till Belgien har varit här och hälsat på och underhållit mig, så himla kul och mysigt!

I måndags eftermiddag så ringde Dr G.
Det visar sig att grovnålsbiopsin inte blev bra, de vill gärna göra om den så fort som möjligt - om det är ok med mig. Vad svara man på det? Inget jag jättegärna vill göra, men måste den göras igen så är det så.
Jag fick en tid redan på tisdag morgon. Denna gång var det en Isländsk överläkare som tog provet. Självklart så fick jag bedövning även denna gång, och allt gick bara bra, läkaren var väldigt mån om att allt var ok med mig och att det inte gjorde ont.
Efter detta var det meningen att jag skulle åka till Arlanda för att hämta Anna, men när jag kom ut från biopsin så har Anna försökt att ringa mig - hon missade flyget!
Tågen till flygplatsen i Bryssel var försenade så när hon till slut kom fram så var det försent, hon fick inte checka in. Så hon blev ombokad till ett flyg via Helsingfors och landade kl. 16.00 iställlet.

Till slut så var hon här i alla fall och det var ju faktiskt det viktigaste.
I onsdags hade jag min yoga, eftersom Anna behövde åka till jobbet några timmar så passade det utmärkt. Hon fick ta min bil, skjutsa mig till yogan och sen åkte hon vidare för att sedan komma och hämta upp mig efter yogan. Var lite lyxigt att få taxiservice fram till dörren, speciellt eftersom det var en kall och blåsig morgon och promenaden som jag i vanliga fall gör från parkeringen inte är så trevlig då. På vägen hem stannade vi och köpte med oss sushi som vi åkte hem och åt.

På kvällen var vi hem till Sara och åt middag, tillsammans med Eva.
Som vanligt hemma hos Sara med "tjejerna" så blir vi bjudna på jättegod mat och trevligt sällskap med prat om allt mellan himmel och jord. Både Anna och jag hade en supertrevlig kväll - tack Sara och Eva såklart!

Efter att jag sovit gott och länge på torsdagmorgon så bar det av in till stan för en lunchdate med mina systrar. Det blir inte så ofta, men det är kul att ses då och då på det viset också. Eftersom de jobbar och inte har hur lång lunch som helst så var det snart dags för dem att gå tillbaks till jobbet, men vi fick en trevlig timme tillsammans och hann "catcha up" lite.

Anna och jag åkte vidare till Gränby C för lite shopping. Det var en del grejer hon ville köpa med sig tillbaka. Typ Marabou......
Efter en lång dag var jag utmattad, och Anna behövde jobba lite på datorn, så satt vi på soffan större delen av kvällen och tog det lugnt samtidigt som vi småpratade, tittade på gamla foton från när barnen var mindre och hade en välförtjänt lugn och skön kväll.

Och idag var det redan dags att skjutsa tillbaka henne till Arlanda.
4 dagar går alldels för fort, men eftersom hon har bott här hemma hos oss så har vi ändå kunnat umgås ganska intensivt. Vi har haft mycket tid till att prata och Anna har berättat om hur hon har det och deras "nya" liv i  Belgien, och jag om mitt liv här hemma med min vardag, cancern etc.
Det har varit jättemysigt att ha dig här Anna, kom tillbaka snart igen!

Tack Anna!

2 kommentarer:

  1. Låter som en intensiv och riktigt härlig vecka! :) *kramar*

    SvaraRadera
  2. Lät som trevliga, intensiva och härliga dagar!! =)

    SvaraRadera