torsdag, mars 14, 2013

Blod

Idag är första dagen den här veckan som jag har helt ledigt, jag är slutkörd.
Det blev först blodprovstagning och sen ett sista tandläkarbesök igår, för att sätta in den sista fyllningen på min rotfyllda tand, nu är det äntligen klart. Innan det så var Veronica, Heidi och jag och hälsade på Kajsa en svängoch överlämnade en liten present från alla oss i den lokala bröscancerföreningen.

På kvällningen så fick jag ett samtal från en av sjuksköterskorna på oda om att mina blodvärden var för låga för behandling. Typiskt tänkte jag, jag vill inte skjuta på behandlingen eftersom jag har planerat lite runt att det är behandling var tredje onsdag och hur mitt mående följer det.

Men jag måste ju ändå till oda för att få blod, så hon sa att vi kan ta ett nytt prov under tiden och har jag tur så har det gått upp lite till, det händer ganska ofta tydligen att det värdet blir bättre snabbt de sista dagarna.

Jag började onsdagen med att gå på yogan, sen klämde jag in en lunch med Åsa innan det var dags att gå tillbaka till oda för att först få mitt "pigghetsblod". Medans det flödade in i min kropp så väntade vi på mina nya blodvärden, och de var ok! Så det blev behandling också, skönt att få det avklarat när jag ändå var där.

 
Vid 17.00 kom jag äntligen därifrån, då var det hem till en god middag som var uppdukad och klar, soffan, Grey's Anatomy, en god natts sömn, sovmorgon idag och just nu vilar jag på soffan och så mycket mer än så blir det nog inte idag!
 

2 kommentarer:

  1. Ja så livet har blivit.... Här planeras det också runt cellgifterna...man vet när man mår som sämst och som bäst! Jag uppfyllde en gammal dröm igår och köpte ett akvarium, är så rofyllt och sätta sig och titta på dom små firrarna...... Ha en bra fortsatt Torsdag =)

    SvaraRadera
  2. Skönt att värdet förbättrade sig och du kunde få din behandling. Det är liksom fullt upp att leva med en spridd cancer. Själv har jag kört igång med Xeloda o Tyverb efter jullov, även jag är helt slut.

    Önskar dig en fin helg. Kram från Anna

    SvaraRadera