måndag, mars 04, 2013

Hemma

Åhh, vilken bra helg jag har haft.
Jag har kopplat av, ätit och skrattat massor. Synd att en helg kan gå så fort.
Det här kommer att låta konstigt, men ibland är jag glad att jag fick cancer.
Vad?!?! tänker du nu.
Men om jag inte hade fått cancer så hade jag inte lärt känna alla dessa underbara människor, vi har så mycket roligt, kan skratta hysteriskt tillsammans och gör det ofta. Samtidigt som vi alla har gått igenom cancerresan, har ibland djupa konversationer om det och kan stödja varandra. Helt  fantastiskt. Det är jag tacksam för.


Här är huset där vi hade våra rum.


Veronicas otroligt söta mobilfodral.


Fick ett sms i lördags kväll, L laddade upp inför andra chansen, och hade jobbat hårt med ett plakat för att stödja Anton framför TV'n.


 
I lördagskväll fick Carolina som jobbar som sminkös sminka mig, det blev jättebra, hon trollade och hepp så såg det ut som jag hade både ögonbryn och ögonfransar.
 
 
I söndags när jag kom hem så blev jag bjuden på restaurang i L's rum tillsammans med Steve och gosedjuren. Efter "maten" som serverades av både L och T så lekte vi dansstopp hela familjen....lite galna, jag vet. Jag var utsedd till att sköta musiken och vara domare!
 

Nu är det ny vecka igen.
Jag startade den med att åka till vårdcentralen för mina "mittemellanbehandingar" blodprov. Det gick bra, förutom att de saknade röret som behövs för att ta markörprovet. Så nu måste jag tillbaka igen på fredag för att ta det provet.

Jag har även läst min journal på nätet (som vanligt) och kan läsa att ultraljudet jag gjorde härom dagen visar något som de anser är suspekt, men det visste jag ju egentligen redan att det var suspekt och jag väntar till läkarbesöket med Dr G på måndag så får han berätta på "vanlig svenska" för mig vad de har sett och om något behövs göras.

8 kommentarer:

 1. Det är härligt att få vara lite galen ibland, det piggar upp oss alla. Vi har också samma typ av aktivitet hemma hos oss ibland. Härligt att du hade en underbar helg. Kram Anna, H&M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det härligt! Ett gott skratt förlänger livet, det tror jag fast och fullt på! Hoppas att allt är bra med er alla! Stor Kram Jenny

   Radera
 2. Jenny, jag skickar en varm hälsning till dig och ett stort tack för att du delar med dig av ditt liv på bloggen. Jag fick tips om din blogg av en kompis. Själv försöker jag att stötta en mycket nära vän som drabbats av bröstcancer, ni är i samma ålder och hon har precis som du barn. Jag fortsätter nu att följa din blogg och jag gör som du skriver i din presentation, "tar en dag i taget". Stor kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din hälsning! Kul att du vill följa min blogg men trist att din kompis också har råkat ut för denna skitsjukdom!
   Stor Kram
   Jenny

   Radera
  2. Ja, det är en skitsjukdom och det är så jävligt att först ska alla drabbade gå igenom en tuff och jobbig behandling och ibland försvinner den inte trots det. Den ligger och lurar och smyger fram igen och tar ett nytt fast grepp. Som ett odjur på något sätt. Hos mig som inte drabbats, ännu, så väcks en känsla av oerhörd orättvisa. Varför drabbas hon som lever mer sunt än jag, som är så fin som mamma och människa. I nästa tanke så tänker jag att hon finns här och nu och jag vet att hon kommer att ge "odjuret" en tuff match och jag ska göra det bästa jag kan för att stötta min fina vän i den matchen. Stor kram igen och jag tar tacksamt emot råd om vad man som medmänniska ska tänka på.

   Radera
 3. Ja, det gick ju bra för Anton i andra chansen! Själv hade jag ett litet plakat med "Danny!!" =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hade jag varit hemma och tittat hade jag också hållit på Danny, han är överlägset bättre än alla deltagare i år! Kram

   Radera
 4. Vad gulligt dina barn har dukat upp åt dig :-)

  Jenny, har du provat Indisk huvudmassage ?
  Skall tydligen vara mycket bra på många sätt sägs det.

  Det görs traditionellt med senapsfröolja.

  http://www.youtube.com/watch?v=TYLxC0P1Avwhttp://www.youtube.com/watch?v=BLiP2xDMwDY

  /Gisela

  SvaraRadera