tisdag, mars 12, 2013

Fullbokat

Hb't kryper nedåt.
Nu ligger det på 89 och jag är trött, andfådd och fryser hela tiden.
Som tur är så kommer jag att få ett par påsar blod på onsdag i samband med min fec-behandling. Det gjorde mig lite piggare förra gången så jag hoppas på samma resultat den här gången!

Läkarbesöket med Dr G var igår, men det är inte så mycket nytt att rapportera. Inga slutsvar har kommit efter mina biopsier, så jag får vänta ett tag till.

Behandlingen i morgon är min tredje av fec. Om ett par veckor kommer jag att få göra en ct-röntgen av thorax och buk för att utvärdera om den fungerar eller inte, då kollar vi även markören.
Så nu är det bara väntan som gäller.

Igår gjorde jag även del två av min rotfyllning. Det blev nästan 2 timmar igen som jag låg där i stolen med munnen uppspänd. Usch, det är inte skönt. Efteråt så gör det ont i hela ansiktet och huvudet efter att ha gapat så länge. Men nu är det nästan klart, jag ska bara dit i eftermiddag för att göra det sista.

Helgen som var blev lika trevlig som jag hade hoppats.
På lördagkvällen blev vi bjudna på jättegod mat, roligt sällskap och självklart Melodifestivalen på tv. Tack Carola och Peter!

Sen avslutade Veronica och jag som sagt var helgen med att gå ut och äta en jättegod middag följt av Petra Marklunds konsert. Konserten var bra, men mycket "rockigare" live än vad hennes album är. Liiiite för högt ljud för mig, men så är ju jag väldigt känslig för ljud nu för tiden. Hon gjorde ett par låtar med bara hennes röst och piano som var helt suveräna.
Sen var det bara hem och sova och ladda om inför denna fullbokade vecka.

1 kommentar:

  1. Go'kväller!
    Så du är också känslig för ljud, jag blir stressad när det blir för mycket ljud...jobbigt..... Åh stackare mår du bättre i munnen efter rotfyllningen?
    Önskar dig en bra kväll
    / Elisabeth

    SvaraRadera