fredag, februari 22, 2013

Fina tulpaner

Jag kom på att jag glömde att lägga in en bild på de fina födelsedagstulpanerna jag fick av Carola i tisdags - här är dom. Tack!


Igår blev som planerat för min del - en dag på soffan. Kortisonröd, trött, lite illamående men kunde fortfarande äta lite. Steve tog ut barnen på eftermiddagen, först in till Stadsbiblioteket och sedan ut till Fjällnora för kvällsskridskoåkning som var ordnat speciellt denna kväll. De hade jättekul och kom inte hem förrän efter 21.00. Trötta men glada.

I morse blev jag väckt kl. 05.00 av L som inte mådde bra och ville ha Alvedon. Jag kollade tempen och helt rikitgt, den låg runt 39 grader i båda öronen. Sen somnade vi om båda två.
Idag har hon fortsatt hög feber och håller mig sällskap här i soffan.
Jag är ännu mer kortisonröd i ansiktet idag, hungern börjar försvinna, men när L åt en isglass så blev jag faktiskt lite sugen och åt en jag också!

Jag har redan fått tid för mitt Ultraljud och biopsi som jag pratade med Dr G om i tisdags. Då skickade han remissen till mammografin, och igår kom brevet från Unilabs. Först fick jag en tid 08.10 nästa torsdag, den ringde jag snabbt upp och försökte ändra till en mer "normal" tid. Då hade de ingen, men hon satte upp mig på listan för återbud och redan idag på förmiddagen så ringde de tillbaka. Jag fick en tid mitt på dagen nästa onsdag istället. Passar mig mycket, mycket bättre. Vilken service va?!

3 kommentarer:

 1. Åh vilka härliga tulpaner och vilken läcker färgmix...... Tack för svaret du gav mig om Xelodan......och jag har peppar,peppar bara mått lite illa men trött är jag som bara den........ Har också varit på mammografi för första gången i mitt liv och dom fann två knölar som dom tog prover på och det gjorde så fruktansvärt ont...går du på onkologen på Ackis? Jag går på Endokrinamottagningen ingång 78........ Önskar dig en fin fortsättning på helgen /Elisabeth

  SvaraRadera
 2. Ja, tyvärr så minns jag hur obekvämt det var att göra biopsin från första gången 2009. Men nu är det bara att bita ihop och få det gjort igen...
  Och ja, mitt "andra hem" är onkologen på Ackis, samma ingång. Kram Jenny

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det känns som ett andra hem...... Tur att personalen är så Gulliga....Vi kanske stöter på varandra ngn gång!
   Ha en bra kväll!
   Kram Elisabeth

   Radera