fredag, februari 15, 2013

Bra nyheter!

I onsdags gjorde jag en kraftansträngning.
Satte alarmet på kl. 08.00 för att jag ville verkligen försöka att börja gå på yogan igen.
Det blev ett ganska ofrivilligt uppehåll när jag bytte cellgifter till Taxol. Den behandlingen fick jag nästan varje tisdag så jag var ju alltid jättetrött på onsdagmorgon. Då kunde jag inte ens tvinga mig själv att gå. Plus att instruktören vi hade då tyckte inte jag var så jättemotiverande heller.

Nu har jag ju bytt cellgifter igen, och behandlingsdag. Så jag har funderat på om jag skulle göra ett nytt försök. Problemet för mig är ju att komma upp så tidigt på morgonen.....men så kom även ett mail om att de har bytt instruktör för vår grupp, och då kände jag att jag har egentligen ingen ursäkt längre.
Jag måste ju prova i alla fall. Så i onsdags gjorde jag just det.
Jag kom upp.
Jag kom iväg.
Och kroppen njöt av yogan.
Instruktören var jättebra, körde ett precis lagom tempo för mig och hade ett väldigt avslappnat sätt, precis det som jag saknade med den tidigare. Så nu är mitt mål att försöka gå så ofta jag kan/orkar, för även om det är väldigt svårt att ta sig upp tidigt så märker jag ju att min kropp mår bra av det.

Efter yogan så gick Christine, Carolina och jag till Fågelsången och lunchade. Mycket cancerprat, men även om annat. Ibland är det skönt att träffa någon som är/har varit i samma sits och bara prata om allt och ingenting. Det blev en väldigt trevlig dag. Tack till er båda!
Sen var det bara att åka hem för att hämta T och skjutsa henne till dansen. Tror ni jag var trött när jag kom hem? Det blev en lång dag, men det känns så mycket bättre att komma ut lite då och då och göra saker istället för att bara sitta hemma på soffan och tycka synd om mig själv!
Det är lite av en balansgång, och varje gång jag byter cellgifter gäller det att prova sig fram till hur mycket ork det finns och kroppen klarar av, det blir lätt för mycket när jag vill göra en massa roliga saker, men jag har börjat att bli riktigt bra på att säga nej ibland så att jag har ork kvar till familjen på kvällarna också.

Igår var det Alla hjärtans dag, så då blev pannkakorna till barnen rosa......
.


Steve kom hem efter jobbet med en jättefin bukett blommor......

 
Plus en bit tonfiskstek, som han lagade till middag åt oss två, med sparris och en jättegod Aioli. Mmmmm...gott var det och båda två kom vi överens om att det var alldeles för länge sedan vi åt detta!
 
 
Dagens uppdrag var att baka en tårta.
Vi ska hem till storasyster och fira våra födelsedagar med familjen ikväll, Catharina står för maten och jag för tårtan, den är inte dekorerad än så det blir inget foto.

Jag har nu läst i min journal på nätet, plus att jag fick ett brev från Dr G igår, resultatet av min CT på huvudet som jag gjorde i måndags är................ oförändrat!
Skönt att höra, nu kan jag slappna av och släppa det ett tag framöver.

4 kommentarer:

 1. Gläds med dina senaste besked, oförändrat är härligt! Ha en bra helg. Kram från Anna

  SvaraRadera
 2. Åh vad härligt att det är oförändrat! Skönt att du kan yoga igen.Kram från Sälen!
  //Maria T

  SvaraRadera
 3. Underbart Jenny! Vad glad jag blir <3 Många kramar! Veronica

  SvaraRadera
 4. Ååå, vad jag älskar det där ordet, oförändrat! SÅ glad jag blir för din skull! :) Låter härligt med yoga, jag hoppas att du kan komma iväg på det så ofta som du vill. Kramar!

  SvaraRadera