onsdag, januari 30, 2013

Mår illa

Vaknade vid fyra i morse av att jag mådde illa. Jag hatar att må illa.
Men jag hade i alla fall laddat med Primperan på sängbordet, så det var bara ett ta ett piller och efter någon timme eller två så lyckades jag till slut att somna om för att sen vakna vid 10-tiden.

Vid elva kom Carola förbi en sväng för kaffe och prat. Trevligt.
Jag har annars mått ok idag, men jag tror det är för att jag tar anti-illamående piller och är speedad med kortison nu i några dagar,  vilket jag måste ta dagarna efter varje Fec-behandling.

Dr G har inte ringt (än i alla fall). Men inget är lovat heller att han ska ringa idag, eftersom sköterskan inte visste hans schema. Så vi får väl se när samtalet kommer, jag hoppas att det blir innan helgen i alla fall.

Självklart så har jag tjuvkikat på nätet i min journal,  jag vill inte försöka att leka doktor själv och ge mig själv resultatet. Men det som står mitt bland allt läkarspråk som jag inte tror att jag kan missuppfatta är:

I enlighet med originalsvaret ses idag en relativt riklig utsådd av mestadels små men någon enstaka upp till 2,5 cm stora inom levern förenligt med spridda metastaser, progress jämfört föregående undersökning

5 kommentarer:

 1. Hej.
  Skit med Fecen men du får tänka tunga artilleriet mot elakingarna. Kan du läsa din journal på nätet, har jag aldrig hört talas om. WOW vad rätt i tiden måste man ju ändå säga. Håller tummarna allt vad jag kan för bästa respons på behandlingen. Stor kram från Anna

  SvaraRadera
 2. Nä, det där går kanske inte att missförstå.
  Men jag tycker att du är fantastisk!

  SvaraRadera
 3. Många,många kramar till dig.
  Catarina

  SvaraRadera
 4. Eva Pettersson31 januari 2013 13:38

  Usch, vilken jobbig formulering att hitta i sin journal! :´( <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, fast jag visste ju innan vad jag gav mig in på när jag läste det, så jag var lite beredd ;). Men det blir så verkligt på något vis när man får se det nedskrivet, det håller jag med om!
   Kram

   Radera