tisdag, januari 29, 2013

Lång dag...

Äntligen så sitter jag i mitt hörn på soffan.
Det har varit en lång dag, non-stop. Orkar egentligen inte blogga just nu, är alldeles för trött. Men svaret idag blev i alla fall att röntgenläkarna hade rätt. Jag fick FEC idag.

Jag vet inte än hur mycket det har växt eller spridit sig i levern, för jag fick beskedet via sköterskan, men hon förstod att jag vill veta och ska be Dr G ringa mig. Skriver mer i morgon, God natt!

7 kommentarer:

 1. Fy 17 för att de hade rätt, trist att få beskedet via sköterskan så att man inte kan fråga nåt.. Hoppas att G ringer tidigt idag så att du slipper sitta och vänta!
  Trist att få köra FECen igen : ( men det är väl bra att snabbt ge sig på det onda i levern.
  Jag hade missat att det var promenad nästa v och tror inte att jag kan gå eftersom P har nån sorts övning hela veckan.
  Kram/ Maria T

  SvaraRadera
  Svar
  1. Synd att du inte kan komma Maria, men vi har ju Sätra Brunn att se fram emot! :)
   Stor Kram

   Radera
 2. Eva Pettersson30 januari 2013 09:38

  Stor kram, Jenny! Tänker på dig och håller tummarna för att det inte är några stora tillväxter. Skulle gärna ses snart, på lunch eller på nästa promenad eller så, men förstår om du behöver vila. <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Eva!
   Jag ska försöka komma nästa onsdag, kommer du då? Då vet jag mer också om hur jag mår efter FEC'en så bokar vi in en lunchdag som "passar in" tycker jag!
   Stor Kram

   Radera
  2. Åh, vad kul! Ja, jag kommer på onsdag! Kram!

   Radera
 3. <3 från Lotta G

  SvaraRadera
 4. Hittade din blogg när jag sökte på cellgiftet Xelodan....... Förstår hur du har det....... Vi bor i samma stad och behandlas på samma sjukhus..... Kram

  SvaraRadera