måndag, oktober 22, 2012

Söndag

Igår hade Lina och jag en jättemysig dag i Stockholm trots höstrusket.
Vi tog tåget på förmiddagen och började dagen med en brunchbuffé i restaurangen på Clarionhotellet vid Centralen. Konceptet är Amerika-inspirerat och det fanns massor av gott att välja på. Synd bara att jag inte klarar av att äta mer än jag gör för där kan man lätt spendera timmar och bara njuta av allt som står framdukat.
 
När vi var mer än mätta och belåtna så var det dags att gå vidare, vi strosade runt lite i affärerna en stund innan vi tog tunnelbanan till teatern. Det blev inte så jättemycket tid till shopping, men jag hann köpa en blus och ett jättfint Snö-halsband.
Vi såg Jesus Christ Superstar med Ola Salo. Den var helt ok, inte superfantastiskt bra, men helt ok. De var otroligt duktiga på att sjunga, men jag hade inte fattat att den skulle vara så "rockig" om man säger så.
 


 

 
Så har glada var vi när vi väntade på att få
komma in i salongen på Göta Lejon!

Tyvärr så gick dagen alldeles för fort, och på kvällningen var det dags att ta tåget hem igen. Vi var fortfarande mätta från buffén så till middag blev det en Cappucino medans vi väntade på tåget, det räckte!

Det var skönt att komma ut och göra något kul och det var ännu roligare att vi gjorde det tillsammans.
Tack Lina och hoppas att flygresan hem idag gick bra!2 kommentarer:

  1. Vilken mysig dag! Hälsa gulliga Lina. Kram Ann-Sofie

    SvaraRadera
  2. Tack! Vilken underbar dag det var! Det ar alltid bara sa himla kul att va med dig! Kanon! Vi ses snart min van. Haller tummarna for Fredag. Kramkramkram! Ps. Halsar tillbaka Ann-Sofie :)

    SvaraRadera