fredag, oktober 12, 2012

Finbesök

I onsdags var det först yoga, som jag lyckades att ta mig till!
Det var skönt att röra lite på kroppen igen och trevligt att träffa de andra i gruppen för lite småprat och lite allvarligt prat.

Sen på kvällen fick jag finbesök av Anna. Hon var hemma och jobbade en dag och då tyckte jag att hon skulle komma hit och sova och umgås en kväll, och det gjorde hon! Det var jättekul att ses igen och höra allt om livet i Belgien. Vi hade mycket att ta igen. Sen på torsdag förmiddag så skjutsa jag henne till stationen för vidare färd mot Stockholm. Jag hoppas att det inte dröjer allt för länge innan vi ses nästa gång.

Idag var jag uppe 07.00.
Steve är inte hemma och jag var tvungen att lämna barnen i skolan.
Hu, så tidigt klockan sju är!
I vanliga fall så lämnar alltid Steve barnen, just för att jag är så trött och har problem att komma upp tidigt. Men idag hade jag inget val. Direkt när jag om hem så gick jag och la mig igen och sov två timmar till. Sedan dess har jag vilat på soffan och laddar upp inför kvällens finbesök av min gamla, goda vän Birgitta från Stockholm. Det blir ingen storlagen utgång, det har jag inte ork till, utan en lugn kväll här hemma. Egentligen skulle Simona från Schweiz också komma, men hon blev sjuk och var tvungen att stanna hemma. Synd, men hon ska boka om och komma en annan helg i stället.

Och nu har ännu en ung mamma i dagarna lämnat jordelivet. Vi lärde känna varandra i Bonäs förra hösten. Hon kämpade in i det sista, men nu är kampen över. När kommer det ett bot mot denna hemska sjukdom?!?
Sov gott Tanja!

Alla tjejer - Glöm nu inte att känna på era bröst med jämna mellanrum om ni inte redan gör det. Hittar ni minsta lilla knöl, ta tag i det på en gång och ring vårdcentralen. Finns absolut ingen anledning alls att vänta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar