torsdag, oktober 25, 2012

Röntgen

Precis när jag sätter mig ner på soffan och tänker;
Nu är det dags att blogga lite....
Ja, precis då så bestämmer sig bredbandet för att strejka! Typiskt, jag gillar inte att blogga på mobilen, hittar aldrig något flyt med orden när det är pekfingervalsen som gäller.
TV'n funkar inte heller eftersom det är samma kära bredband från Telia som gäller för den också. Steve har inte kommit hem från Tyskland än, så här sitter jag helt själv och alldeles knäpptyst och har inget att göra.
Konstig känsla.

Tände några ljus för att göra det lite mysigt och väntade.
Nu funkar det igen. Panic over!
Spooky - precis när jag skrivit ovan mening så slutar det att fungerar igen... ha, ha, jag tror nästan att det är någon som driver med mig nu.

Ja, som sagt var så har jag varit själv med barnen sedan i måndags.
Det har varit en utmaning. Mest för att jag måste upp på morgonen för att få iväg dem till skolan. Oj, vad tidigt kl 07.00 är!! Efter att jag skjutsat dem till skolan så har det bara varit att åka hem och lägga sig igen. Då har jag somnat ganska direkt och vaknat till liv vid 11.

Utom idag då jag hade min CT-röntgen redan 08.40.
Den gick bra. De röntgade huvud och överkroppen och bäckenet. Den här gången har Dr G bett om att få ett utförligt svar. Han försökte sist att läsa det gamla röntgensvaret för att lista ut hur det egentligen ser ut i mitt huvud just nu, men kunde inte komma fram till något konkret då de oftast är ganska kortfattade när man röntgas ofta. Så nu ska det bli spännande att höra vad röntgenläkarna har sett på bilderna från idag, och förklarat det tydligt. Jag vill tex exakt veta hur många metastaser jag har i huvudet och hur stora de är.
Tyvärr så måste jag vänta till nästa fredag då jag har mitt nästa läkarbesök innan jag får reda på någonting.

Annars så har jag inte gjort många knop den här veckan, jag har medvetet inte bokat in något utan bestämde mig för att verkligen ta det lugnt och inte göra något mer än det nödvändigaste för att jag visste att jag kommer att vara övertrött. Men senare i kväll kommer Steve äntligen hem från kursen och i morgon tar han över mornarna igen - puh!

1 kommentar: