onsdag, oktober 31, 2012

Aj, aj, aj

Min värk i munnen blir bara värre.
Hela tandköttet uppe på höger sida bara dunkar av smärta. Kinden har t.o.m svullnat upp. Jag ser ut som en hamster som har hamstrat mat på ena sidan!
Jag hann bara sova ett par timmar i natt innan jag vaknade av smärtan första gången. Då försökte jag att lindra smärtan med en Ipren. Det funkade lite.
Efter ett par timmar till vaknade jag nästa gång, då försökte jag lindra smärtan med en påfyllning av en mungel som man ska smörja på blåsorna. Om det nu är blåsor eller bara inflammerat tandkött. Det dämpade smärtan lite och jag lyckades att sova några timmar.
Vid 07.00 tog jag två Panodil, det hjälpte bättre och jag lyckades att somna om och sov till halv 11.
När jag vaknade kändes det som om  halva ansiktet är som en ballong,  det är svullet och gör ont! Jag försöker att titta in i munnen men eftersom det är högt upp och långt in på tandköttet så är det jättesvårt att se vad det är. Jag försöker att googla lite men kommer inte fram till så mycket, verkar som om att ganska ofta kan det vara ett virus och då är det bara att vänta tills det blir bättre.......

Om det gör så här ont så kommer jag inte att kunna vänta till mitt läkarbesök på fredag, då får jag ringa i morgon och fråga vad jag ska göra, om de har något mot smärtan, för det här går inte.

I går hade jag dessutom frossa och lite feber när jag kom hem. Var helt slut. Satte mig på soffan under en massa filtar och försökte att värma upp mig. Noll energi kvar i kroppen. Då tyckte jag faktiskt lite synd om mig själv....

1 kommentar:

  1. Eva Pettersson1 november 2012 09:39

    Åh, din stackare! Självklart får du tycka synd om dig själv! Hoppas att tandläkartiden råder bot på eländet! Kram! <3

    SvaraRadera