torsdag, oktober 18, 2012

Hej!

"Pillerveckorna" är över.
Nu ska kroppen vila i två veckor. Eller det kommer faktiskt att bli två och en halv vecka. För att jag fick mitt nästa läkarbesök den 2 november.
Måste ju ha ett läkarbesök innan jag få hämta nästa omgångs cellgifter. På de läkarebesöket kommer jag även att få svar på min CT-röntgen av överkropp och huvud som jag ska göra precis om en vecka, nästa torsdag.
Som jag sagt tidigare så mår jag ok just nu. Varken bättre eller sämre.
Det är bara tröttheten som är jobbig, men den är det bara att leva med.
Vid det här laget så har jag lärt mig hur mycket jag orkar att göra på en dag, så bara jag inte planerar in för mycket, så går det oftast bra.

Steve var i England i helgen så jag var själv med barnen i några dagar.
Det gick bra, det blir jobbigt då och då eftersom jag är så trött och då inte har så mycket tålamod som jag skulle vilja ha.
Men jag vill så gärna att Steve ska få "leva" lite också och göra saker, så då får jag kämpa lite extra ibland.

Men i lördags natt fick de sova hos min kära lillasyster. Där finns ju även kusinerna som de kan leka och ha kul med. Och jag fick en liten paus.
Tack Lina!
Satt bara på soffan här hemma och tittade på tv alldeles själv, men det var precis vad jag behövde. Jag hade tom köpt lite smågodis, som jag alltid har älskat, och jag inte har ätit något på evigheter. Så jag tänkte "unna" mig lite. Problemet var bara att efter några bitar så insåg jag att det inte alls var gott. Besviken!

I veckan har jag haft några trevliga lunchdater, shoppat lite. Jacka, skor och så  självklart har jag köpt årets Rosa Bandetarmband från Lindex.
Jättefint och rosa!
I tisdags kväll var alla vi unga från Bröstcancerföreningen ut och åt middag. Vi pratade om vår lyckade Ljusmanifestation som organiserades av oss den 29 september och vilken/vilka forskningsfonder vi ska skänka pengarna till. Jag har ju inte varit med på så många av våra promenader på sistone (för att jag är så trött på kvällarna....) så det var kul att se alla samlade igen.

Sen på onsdagmorgon så var jag sååååå trött. Att kliva upp ur min sköna säng kl 08.00 kändes helt omöjligt. Så tyvärr blev det ingen yoga denna vecka. Nya tag nästa vecka!

1 kommentar:

  1. Det var så lite så, dom får gärna komma igen! Det var ju kul också att det gick himla bra den här gången. :-) Kramar Lina

    SvaraRadera